JESUSLIVET - GIV AGT PÅ HINANDEN.
Giv agt på hinanden.År 2008.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Når jeg skriver sådan, er det ikke fordi du på nogen måder må begynde at ære mennesket og se op til mennesket. Al din ære skal du give til Gud Herren både i liv og i ord. Men du må ikke glemme at du har nogle som er sendt med Ordet til trøst og formaning, til dig fra Herren Jesus selv. Du skal huske at agte vel på dine søskende og være med til at opmuntre dem og give dem al din støtte i forbøn. Du har ansvaret for at andre også kan få hjælp og Sandhedens Evangelium fortalt.


De mennesker som sendes til dig er du en del af, i det vi alle tror på den samme levende Frelser. Er du helt klar over du skal være sammen med dem for evigt? Er du klar over at de er din familie i Herren? Elsk dem. Er du klar over hvor meget du koster dem? Det de siger og gør over for dig er ofte bedt frem i bøn til Herren. De kæmper for din sjæls frelse og dit velbefindende. De er villige til at gå i døden for dig om det skulle være. De har nøjagtig samme sindelag som Jesus Kristus. Jeg siger ikke de er perfekte som mennesker. Alle fejler vi og vi kan sagtens bomme i det og komme til at såre, svigte hinanden også selvom vi gør alt af bedste mening.


Du må aldrig bare tage dine søskende som en selvfølge hvor du, enten bevidst eller ubevidst kun har brug for dem når du har problemer, eller når du mener du selv har noget at sige til dem. Udnyt aldrig andre, du må bære din egen byrde frem for Herren og ikke belaste dine søskende med alle mulige ting. Selvfølgelig er dine søskende til for dig. Lige så vel som de har brug for dig har du også brug for deres hjælp når alt går i hårknude for dig. Du må ikke holde dig tilbage for at ringe eller komme om det så er midt om natten.


Men, du skal ikke stjæle deres tid og kræfter til unødige ting, som så at sige kun drejer sig om dit jordiske liv. Du skal vide. Ingen er blækspruttre og har energi, overskud hele tiden og alt du siger til andre kristne bliver taget meget alvorligt og de tager dig med i deres bønner dag og nat ind til du får bønnesvar.


Er du klar over at du også skal bære de andre? Du skal både give og modtage fra dine søskende. Du skal også sætte alt til for dem om det så er dit liv. Er din dør altid åben for alle dine med troende? Elsker og ære du dem højere end dig selv? Gør du tingene lige fra hjertet uden bagtanke uden så meget som have den tanke. De kunne nu også godt sige mig tak? Er du helt ærlig i dit liv og ord over for dine søskende? Er dit liv som en hel åben bog eller gemmer du dig bag en facade af en maske som hedder religiøs fernis?

Prøv lige at grunde og tænke nøje over mine ord. Lever du som du siger? Eller råber dit liv højere end dine mange ord? Gud har gennemskuet dig. Hvorfor er du ikke det du er over for dine søskende? Hvordan skulle de kunne vejlede dig til hele Sandheden om du lyver ved at skjule dit inderste bag en maske som er krakeleret så meget at du alligevel er fuldstændig gennemskuet?SMID DIN MASKE OG VIS HVEM DU ER SÅ DINE SØSKENDE KAN SE DET. Hyklere, bedragere, løgnere osv. Kommer slet ikke ind i Guds rige. Lyt til Mine Ord, siger Herren. Vend dit øre mod det, jeg siger, lad det ikke vige fra dine øjne, bevar det i dit hjerte, (Ordsprog. 4.20-21.). Det er hvad Gud Herren gennem Jesus siger til dig lige nu du rette dig efter ikke hvad mennesker siger du bør og evt mener du er så god til. Ofte kommer du til at skulle gøre noget som du faktisk slet ikke kunne i dig selv, derved ser du hvem der er din Herre i alle ting og lever i dit sted.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362538

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,67636013031006sekunder