JESUSLIVET - GLÆD JER SYNG EN NY SANG.

Glæd jer


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Fil. 4,4: ”Glæd jer altid i Herren; jeg siger igen: Glæd jer!”


Paulus, vor store hedningeapostel, havde travlt med at slå tonen an. Han opfordrer os til glæde i Filipperbrevet: ”Glæd jer altid i Herren; jeg siger igen: Glæd jer!” I samme brev giver han os baggrunden for glæden. Det er Jesus, som gav afkald på alt for at tilvejebringe en frelse for os alle. Han ydmygede sig selv og blev lydig til døden, ja døden på et kors. Derfor har Gud højt ophøjet ham og givet ham navnet over alle navne. Det er værd at være fornøjet, for Jesus har fuldbragt en evig frelse for os, og han har besluttet at være vor bror og fortrolige.


Evangelisten Lukas bruger ordene ”stor glæde” et par gange. Da lovsangen lyder på Betlehems marker lyder det: ”Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket”, og da han skal afslutte sit evangelium skriver han: ”Da tilbad de ham og vendte tilbage til Jerusalem med stor glæde. Og de var stadig i Helligdommen og priste Gud” Luk.24,52-53.


Evangeliet, det glade budskab bliver forkyndt i dag som før, vi har meget at glæde os over. Men vi fokuserer alt for ofte på det vi er i, vi har ikke altid vore øjne rette i fast tro på herren Jesus. Og Djævelen er og bliver en tyv en ødelægger som forsøger af al magt at sjæle vor glæde i herren så vi kun ser det sørgelige i stedet for det glædelige. Verden påvirker os ofte i en negativ retning og stjæler glæden i Herren, glæden over Guds værk, Kristus i os.


Ind i mellem kan det godt betale sig at tvinge os selv til at synge lovsange, også selvom vi ikke har lyst til det. Lovsang løfter os op, lovsang løser lænker tager det negative bort. Et lyst sind giver livsglæde, et mørkt sind gøre livet håbløs. Vi har neget at takke Gud for og her kan vi bruge vor lovsang til at ære og takke Gud med og her igennem bliver vi selv velsignet. Vi er en del af evangeliet, det glade budskab og ikke et sorgens budskab, glæden i Herren er vor styrke.


I må forstå, at Herren velsigner dem, der trofast følger ham. Han hører mit råb om hjælp, han svarer, hver gang jeg kalder. Salme 4,4:

Gud er en god Gud, og vil være det hele tiden. Han lytter, når vi påkalder ham. Hvert eneste suk og hver eneste bøn bliver registreret af ham, og når han finder, at timen er inde, vil han give os det svar, som er bedst for os.


Syng i dag Herren i lovsang og oplev selv hans nærvær! Syng en ny sang for Herren vor Gud. Syng en takke sang i stedet for en klagesang og du vil erfare du bliver glad.


Jeg giver jer min fred, og det er en bedre fred, end den mennesker kan tilbyde. I skal ikke være bange eller modløse! Joh 14,27


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359331

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39194393157959sekunder