JESUSLIVET - GUD ER IKKE FORVIRRINGENS GUDGud er ikke forvirringens Gud.År 2008


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Jeg sad og læste i. 1. Kor.14 og 15. Jeg vil bede dig om. Tag det alvorligt. Det er ikke kun i menigheden, som du læser om i kap.14. At Gud har indsat nogen i en ganske bestemt orden. Det er i hele vort liv, også i hverdagen, at vi er udvalgt i Jesus Kristus, i en helt bestemt orden.


Vi ikke skal rende rundt som forvirrede får, der den ene dag løber efter det ene og den anden dag efter noget helt andet. Vi skal underordne os Gud i alle ting, og være det, Han i Jesus Kristus har forudbestemt os hver i sær til at være. Vi beder. Om at Guds vilje må ske. Men. Sker Guds vilje så? Eller er det vores egen vilje, vi tillader at styre os.


Vi er alle kaldede til at være Guds Apostle(udsendinge). Vi er alle udsendt for at bringe Evangeliet til Frelse for det hedningefolk, vi er i blandt. Evangelium betyder. Guds, det glade budskab. Men, er vi så i det kald, Gud har udvalgt os til i Jesus Kristus? Tænk på. Du er Guds ambassadør. Guds talerør, både i ord og handling. Som Guds sønner og døtre, er vi udvalgte til at tjene Gud, ikke mennesker, lige som Jesus gjorde. Det er ikke os selv der kaldte og udvalgte os selv til at tjene Gud i Jesus. Gud udvalgte os alle der til. Vi er Jesu stedfortræder på jorden.


Det er HelligÅnden i os der skal tale og gøre Sin gerning i vort sted. Vi skal ikke selv forsøge at tjene i egen kraft og tanker, bare fordi. Vi selv mener at det er lige det her vi skal. Læs. 1.Kor.14. Hvordan. Det fungerer i menigheden, om vi da er i Jesus Kristus.


Du må godt stille dig selv spørgsmål, og ransage dit eget liv. Er det sådan i netop dit liv? Måske. Skulle du standse op og mærke efter om du virkelig er i den tjeneste, under Guds orden, som Han har kaldet dig til!

Læs også.1. Kor.15. Tag Ordet til dig, lad være med bare at læse det hurtigt, som en pligt der bare skal overstås. Foren dig med Guds Ord. Bøj dig under det. Det er muligt. Du i første omgang bliver lidt forarget. Det bliver jeg også nogen gange. Jeg synes også Ordet virker dømmende mange gange. Men. Det er både nødvendigt og gavnligt for os. Ikke bare for os. Også for vor næste, så vi bliver den Gud i Kristus har kaldet os til at være. Alt sammen til fælles gavn for Jesu Kristi menighed på jorden. Vi skal tænke på. Det er Guds rige der skal have fremgang, og ikke vort eget rige.


Vi er udvalgt af Gud, som du har læst, til hver vores gerning/tjeneste. Dvs. Uanset hvad vi sættes til skal vi gøre det med glæde. Om det så er at gøre fx. Toiletterne rene og måske intet andet. Da skal vi ikke gå og være små sure, og ønske at vi skulle noget andet. Jeg tror. Gud vil vi skal være taknemlige i alle ting. Virkelig være taknemlige over at Gud lige netop ville bruge os til det vi nu gør, også selvom vi selv kunne synes vi godt kunne gøre noget andet. Det er ikke os der bestemmer og uddelegerer tjenesterne /arbejdet. Det gør Gud. Vi skal ikke være hovmodige og sige/tænke. Det her kunne den og den da gøre, jeg er meget bedre til noget andet.


Vi må virkelig underordne os Gud og være Ham taknemlige, og agte vores medsøskende højere end os selv, bede for og med hinanden. Netop fordi. Vi ikke skal falde i hovmodets synd som Luzifar/Satan gjorde. Vi har fået forskellige opgaver at udføre. Den ene kan det ene, den anden det andet, på den måde udtrykker vi Jesu Kristi legeme på jorden, i menigheden. 1. Kor.14.33. Viser tydeligt. Gud er ikke forvirringens Gud. Han har orden i Sine sager og vil, at vi skal være under Hans orden. Er vi ikke i orden i Guds vilje, så har vi ikke fred i det vi gør. Vi har ikke rigtig nogen glæde ved det. Vi gør nok tingene, men det gør vi jo mere fordi. Det skal jo gøres og gør jeg det ikke hvem skulle da så gøre det. Men. Hvem siger du skal gøre det du gør? Tjen Herren med glæde! Du er kun glad og rolig ved din gerning, om det er Gud der har sat dig til det.


Alt for mange mener. De skal være alt selv. De er aldrig tilfredse med det arbejde de gør. De gør lige som verden. Vil arbejde sig op til en topstilling. De vil have fremgang og anerkendelse. De stræber efter lederposten om de ikke kan få den, så kalder de sig et eller andet, fordi det er meget vigtigt for dem, at de høres og ses af alle, så alle ved at lige netop de er i tjeneste og arbejder med det som titlen siger. Det de siger andre skal lade være med, gør de selv. Måske siger de andre skal holde sig fra det fordi. De er bange for at miste deres høje stilling? Og på den måde forhindrer de faktisk andre i at blive det Gud har udvalgt dem til. De vil være rige, så alle kan se hvor velsignede de er. De vil ses og høres, men de er alligevel så fattige.


Mange har hverken set eller forstået. Det er Gud de er i oprør overfor. De er små sure lige som Israelitterne var. Altid sukker de over det de skal gøre. De ser ikke de er lige så hovmodige som Luzifar/Satan var, fremfusende, ved alt, uden at eje Guds viden/visdom. Selvretfærdige, selvophøjede. De lever i deres egen forstand, i kødet.


De siger de kender Gud, men gør ikke det de selv prædiker/siger. De siger de er velsignede, men de er ikke Guds velsignelse. De er som træer med mange smukke blade, men uden frugt. (Joh.15.1-11.). De siger vi er ikke under loven. Vi er frie. Frie for hvad? Frie til hvad? De har gjort sig frie af Guds orden og vil ikke bøje sig under Guds vilje, det på trods af at de beder Gud din vilje ske.


Kære læser.

Stands op nu medens du har mulighed for det, se på dig selv. Læs. Salm. 1. Grundigt. Hvor står du selv? Tiden nærmer sig hurtigt. Jesus kommer snart og henter Sin menighed hjem til Sig. Derfor. Din rigdom er i Herren og ikke i dig selv. (1. Kor.15.58.). Vil du med så må du altså underordne dig Guds viljes orden, både i menigheden og i dit liv, når du ikke er i menigheden.

Tænk efter. Kan et træ, dig! Bestemme om du skal være et æbletræ eller et pæretræ? Hvor står du, udenfor Gud i Kristus, udenfor Guds vilje eller indenfor?


(1.Kor.15.58.). Vore gerninger skal gøres i Herren Jesu Ånd og ikke i vor egen ånd. Det er Guds rige vi skal bygge i Kristus og ikke vort eget rige. Vort eget rige forgår og falder sammen som et korthus. Men Guds rige og Hans renfærdigheds liv består. Det er jo hvor du har din skat at dit hjerte er. Enten er din skat i Himmelen, og du arbejder for Guds rige under Hans orden eller du har dit hjerte på jorden og arbejder for dig selv. Ingen kan tjene to herrer på engang du vil enten hade den ene og elske den anden. Hvem elsker du, og arbejder for?


Er du klar over, du kan kun få løn for den frugt som er fremavlet efter Ånden, af Jesu Kristi Ånd i dig? Aldrig af den frugt du får af din egen ånds arbejde.


Slangen ville ikke underordne sig Guds orden og vilje. Israelitterne gjorde oprør mod Guds perfekte love og nægtede at bøje sig under Guds viljes anordninger. Hvad med dig? Er du en oprører?

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359279

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,88148903846741sekunder