JESUSLIVET - GUD ER VOR FØRER.

Gud er vor fører.


    År. 2008.

    

Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkTak! Gud. Du fører Dit ejendomsfolk hjem, gennem det store hav! 2. Mos15. Os som tror, ved vi er et Åndeligt Israel. Vi er indpodet på samme træ som Gud førte fødte ejendoms folk.(Johannes.15). Vi står ofte over for et, i vore øjne, stort hav. Vi har det som på Israelitternes tid. Synes det røde hav så at sige er ved at lukke sig omkring os. Vi føler at hele Egyptens hær står os efter livet på alle måder. Så er det vi, i tro, må klynge os til Gud, vor Faders løfter og fremholde dem som et skjold og værge i nødens stund. Vi må da holde ud i striden og stride troens gode strid.


  1. Mos.15.6-7. Den højre hånd der her er tale om er, Guds Søn Jesu Kristus. Se! Evangeliet til vores frelse og fulde forløsning er også til stede i GT. Gud er alle vegne i Bibelen og Han åbner vore sinds øjne, så vi ser og i tro kan gribe ordet til liv for vores ånd. Det er Guds vældige magt der er siddende ved Hans højre hånd. Jesus! Din og min forløser. Jesus! Som har købt os frie fra vort gamle slave forhold. Vi er forløst ved Jesu blod. Han er på tronen i dag. Han sider på Guds trone, hvorfra Han skal komme og dømme alle levende og døde. Magten er i Jesu hænder. Al ting er Ham underlagt. Dødens mørke er brudt. (Åbenbaring. Kap.1.18.).


Vi skal ikke igennem døden, den har Jesus brudt. Selvom vi gruer for det ene og det andet. Så kan vi regne med at Vor konge har vundet evig sejr. Se! Hvor stor en kærlighed Gud vor Fader har vist os. At vi må kalde os for Hans børn, og vi er det. For øvrigt. Om vi da har ladet os medkorsfæste sammen med Jesus Kristus på korset, så er vi jo allerede døde og intet kan have magt over os, eller gøre krav på os. En Jesus Kristus er altså død i alles sted. Altså er vi allerede alle døde. Korsfæstet. Død og begravet i dåben, opstået til Jesu Kristi opstandelses liv. Han lever og vi er levendegjorte, af Guds nåde. Ved at vi bliver i Jesus Kristus og tror. Læs i Heb.11. om du tvivler på hvad tro er.


2.Mos.15.17. Prøv lige at se her. Gud plantede sit folk, som et arvelod. På helt samme måde er vi, af Gud indsat til at være med i Hans rige. Vi arvinger er til Himmellandet! Det er vort lod, at vi skal arve landet og alle dets rigdomme, gemt til os i Jesus Kristus! Gud har ved Sin Ånd, som bor i os, indpodet os på livets træ, på lige fod med Hans første fødte ejendoms folk. Vi er Kristi medarvinger, sat der i af Gud Fader. Dog, må vi i al ydmyghed, huske på. Vi har Ikke udvalgt Gud til vor Far! Det er Gud der i Sin langmodighed udvalgte os i Hans Søn Jesus Kristus. Vi har ingen som helst ret til på nogen måder at være hovmodige overfor Hans første fødsels ret. Jøderne er en del af os. Vi er på lige fod med dem. Ikke under loven. Men under guds kærligheds lov. Det kan vi læse om i hele Romer brevet.

Ingen kan hente Gud her ned. Ingen kan nå op til Guds trone. Ingen kan hente Jesus herned. Ingen kan fedte sig ind hos Gud ved at gøre gerninger. Men. Guds kærlige arme når helt her ned. Om ikke Gud rakte os Sin hånd, så var der ingen frelse og nåde for os.


Vi har god grund til at være ydmyge i æres frygt og respekt for Guds Ord. Og være dets gøre i tro og fast tillid til Gud vor Fader. Er du klar over! Gud mener hvert ord Han siger? 2.Mos.18.18. Gud er vor Konge. Kongernes Konge. Herrens Herre er Han. Gud har overdraget magten til Hans Søn Jesus Kristus. Han har lovet at gå foran os. Jesus er vores stedfortræder i livets kampe. Ved Hans død og opstandelse vandt Han sejren til os. Netop for at vi skulle have fred og ikke vandre i frygt og nederlag. Gud har en hær og den marcherer frem! Han er vores ildstøtte om natten. Han er vores skystøtte om dagen.


Spørgsmålet er! Er vi i denne ildstøtte? Er vi i lyset. Der hvor mørket ikke kan komme til. Du ved. Når du tænder et lys så er du i lyset! Ser du! Vi er alle med i Guds rige, om vi da er født på ny af Ham selv! Derfor er vi også med i en kamp. En kamp, så at sige om Sandheden og løgnen. Vi er oppe imod, magter og myndigheder. Mørkets fyrste forsøger på at nedtrampe os. Men vores Konge har sejret. Vi mærker Egyptens hær, som er lige i hælene på os. Men. Snart lukke Gud Herren havet bag os. Og Egyptens hær skal drukne. Jesus kommer snart! Da skal hvert knæ bøje sig! Hver mund skal bekende at Jesus Kristus er Herre!


Sejret har løven, Jesus Kristus, af Israels stamme. Og det er på trods af vi er under angreb hele tiden. Og vi ofte synes. Vi er så magtesløse. Men. Ser du. I al vor magtesløshed udfolder Guds kraft sig. Ja! Vi har Egyptens hær bag efter os. Læg mærke til! De er bag ved os. Ikke foran, som en mur. De kan ikke være foran os. Fordi. Det er Gud Herren der går foran os. Og mørkets ondskabs hær kan ikke tåle lyset. Hvad fællesskab har lyset og mørket med hinanden? Intet! Absolut intet!


Læs også. Efs. Kap.6. Tag nu Guds fulde rustning på. Det gør du ved at lade Gud iklæde dig den. Læg mærke til det er noget du selv skal tage på i tro på den er din.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362704

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35271310806274sekunder