JESUSLIVET - GUD HAR SET DIG.Gud har set dig


 År 2009.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Vi kan godt føle os oversete, og glemte af Gud. Men Gud har set dig, om du har det sådan. Han har både hørt og set dig. Jesus er Guds udtrykte billede, så vi kan se hvordan Gud vor Far er. Prøv lige at læse hvad der står. Jesus havde medlidenhed, det har Gud også med dig. Tro på Jesus, hold ud.


Guds fred til dig, som kæmper troens gode strid, og måske er i modvind lige nu. Da Herren Jesus, så hende, ynkedes han over hende og sagde, Græd ikke!" (Luk 7,13)Jesus ynkes over os.

Jesus har medlidenhed med os. Han så, hun grad. Han ser dig, og trøster dig når du græder. Vi kan godt ligge som om vi er lammede, knust slået i stykker men, da har vi igen Jesu egne ord til os. Jesus sagde. Unge mand, jeg siger dig: Rejs dig op! Da satte den døde sig op og begyndte at tale. (Luk 7,15). Meningen er at vi skal rejse os op og tale. Altså leve og ikke være som døde.Vi kan sagtens være i en periode, hvor vi ikke ved hvad vi skal gøre, vi kan godt stå sådan lidt famlende og ikke rigtig se vores vej. Men, da siger Gud Herren til os. Jeg Gud Herren, ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, det jeg siger Herren jer. Jeg har planer om lykke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb. (Jer 29,11)Men, nogle gange er vi ikke lige på plads med vore liv, og vi er lige som kommet lidt på afstand af Gud i Jesus. Derfor må vi bede. Ransag mig, Gud og kend mit hjerte, prøv mig, og kend mine tanker, se efter, om jeg følger afgudsvej! Led mig på evigheds vej! (Sl. 139,23-24)Der kan sagtens være noget vi har overset i vore liv, det kan være en af grundene til at vi kan komme i tvivl om hvorvidt nu også Gud har set os eller om Han skulle have vendt sit ansigt bort fra os.Gud bruger alle midler for at tale til os. Han kan godt i dyb kærlighed sende noget over os som vi synes ligner ulykke, men når vi er kommet igennem det ser vi klart Guds kærlighed til os. Vær opmærksom på ikke alt vi mener er ondt mod os er ondt i Guds øjne. Alle ting samvirker til Guds det gode om vi elsker Ham af hele Hjertet vil vi også kunne takke under alle forhold i vort midlertidige liv på jorden.Har du det svært. Så husk du skal ikke være her for evigt. Din plads har Jesu selv beredt for dig der Hjemme hos Gud og Jesus og alle de andre af vore kære troende som er rejst forud før os.Vær ved godt mod. Jesus kommer snart og henter os som er i Ham og stoler på Ham.Se hen til Jesus og du kan da smile gennem dine tårer og evt smerter.

Jesus gik din vej før du nogensinde gik den.

Amen. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362731

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,73702192306519sekunder