JESUSLIVET - GUD KAN OGSÅ HJÆLPE DIG.

Willy Griis. Www.positivtro.dk


De fleste betragter livet som en kamp og strid. Men i virkeligheden er det snarer et spil, hvor du vil tabe, om ikke du kender de åndelige betingelser.


Bibelen lærer os, at det drejer sig om et samspil om at give og tage imod.

Gal.6-7 " Far ikke vild, Gud lader sig ikke spotte! thi hvad et menneske sår, det skal han også høste."


Det betyder, at hvad som helst et menneske giver ud i tanke, ord eller handling, vender tilbage til ham selv. Giver du kærlighed, får du kærlighed tilbage.


Hader du, vil du blive hadet. Kritiserer du, vil du blive kritiseret. Og hvad fører det negative sindelag så til?


Følelsesmæssigt uligevægtigt, uro, frustration og spændte nerver, som igen kan væreårsag til psygiske og legemelige sygdomme.


På dette punkt er mange mennesker kørt fast i livet uden at kende årsagen, som her er nævnt. De sidder nu tilbage i deres fortvivlede hjælpeløshed og ensomhed. Mange tårer er grædt, uden at det har hjulpet. Det store spørgsmål for dig er, hvordan kommer jeg ud af denne ulykkelige situation?


Jesus siger: Mat.11-28 " Kom hid til mig, alle I, som er trætte og tyngede af byrder, og jeg vil give jer hvile."


At komme til Jesus i dag, er at komme til Guds menighed for at høre forkyndelsen af Guds Ord, Bibelen. Troen på Jesus kommer af hørelsen, siger Guds Ord. Rom.10-17 " Så kommer da troen af det, som høres, og det, som høres, kommer i kraft af Kristi ord."


Kristus bringer dig ikke bare helbredelse til sind og legeme, men et helt nyt liv. som du modtager, når du lytter til evangeliets forkyndelse.


Det er ikke dit gamle liv, som bliver repareret, men det er et helt nyt slags liv, som bliver meddelt dig. Derfor kan raske mennesker også få del i dette liv, ligesåvel som syge mennesker. Det er et højere slags liv. Det er et åndeligt liv.

I dette liv er der livslykke, en overordnet mening med livet og en sundhed for legemet. , som mennesker har mistet.


Ord.3 5-8 " Stol på Herren af hele dit hjerte, men forlad dig ikke på din forstand, hav ham i tanke på alle dine veje, så jævner han dine stier. Hold ikke dig selv for viis, frygt Herren og vig fra det onde, så får du helse (sundhed og lægedom, min kommentar.) for legemet, lindring for dine ledemod ( modløshed, min kommentar.) "


Denne tro tilbydes dig nu i dag gennem dette lille ord.

Alt du skal gøre er at komme til Jesus. Komme i hans menighed og høre Ordet forkyndt. Der finder du hjælp, som kun Jesus kan give dig gennem et åndeligt liv.


Et liv som ethvert menneske er bestemt til, men som vi har mistet.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347526

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57398390769958sekunder