JESUSLIVET - GUD KAN PEGE.

Sigurd Sørhus.


Pastor Sigurd Sørhus var i flere år missionær præst, på Madagaskar, og i mange år præst i den Norske kirke. Sørhus, som er uddan net teolog, er i dag en af lærerne ved Troens Bevis Bibel & Missions Institut. År. 1984.


Når Gud peger på noget for os og sier: «Se», kan det ske en revolution i dit liv på et øjeblik. Abraham havde sikkert set på stjernerne hver aften. Men da Gud pegede på dem og sagde: «Se», fik de liv. De blev barne ansigter som smilede og lo til ham, som dr. Cho siger. Stjernemyriaderne repræsenterede hans «børneflok». Da Israels børn så på kobber slangen blev de helbredet. Da Gud åbnede øjnene på profet drengen kunne han se den store, himmelske hær, som stred for Israel. Da Jesus pegede på kornmarken og sagde: «Se, markerne er alle sammen hvide til høst», kunne disciplene se et mylder af mennesker som var åbne for Evangeliets budskab. Da Peter talte på 1. pinsedag kunne Jøderne se at Jesus var Messias. Når Gud en dag tager dækket bort fra Israels børns øjne «skal de se op til Ham som de har gennemstunget». Det bliver en fantastisk dag.


Da Gud pegede på Jesus for mig. Kunne jeg se at mine synder var tilgivet, og jeg var ved at eksplodere af glæde. Da Morris Cerullo talte i Sarons Dal kunne jeg se noget af den myndighed Jesus har givet sin menighed. Jeg praktiserer det, og det virker. Ingen ting kan erstatte den jævne, Åndelige vækst i det daglige liv med Jesus. Men det kan også ske store forvandlinger med os på et øjeblik - når Gud åbner vore øjne for nye ting. I disse lynglimt, får vi lov at se Åndelige ting med Guds øjne. Vi ser noget, vi får lov at glæde os over nye, nye sejre, nye muligheder, hvad vi ejer og hvad vi har i vente.

Derfor er det så vigtig at bede: «Giv os o' Herre åbne øjne og øre og villighedens sko på vore fødder.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 352433

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4938530921936sekunder