JESUSLIVET - GUD LÆNGES EFTER DIG..

Gud længes inderligt efter os alle som tror på Jesus.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Es.30,18: ”Derfor længes Gud, Herren efter at vise dig nåde.”Gud længes efter os, står der, og ikke kun det, og Han længes efter at vise os nåde. Gud er kærlighed. Gud længes efter at få lov til at at vise os Sin kærlighed. Gud siger ikke kun. Jeg Gud er kærligheden og I skal nok en dag når I dør i evigheden få Min kærlighed både at se og føle. Han ønsker fællesskab med os mennesker, som Gud skabte i sit billede.Desværre er der alt for mange af Guds skabninger der ikke ønsker Guds kærlighed, de afviser Guds udragte hænder med deres egne hænder løftete, det kan være som truende hænder, det kan være som, hænder der forsøger at undskylde sig selv og give omstændighederne skylden for de ikke vil modtage Guds kærlighed. Ja, du kende selv hvad du undskylder dig med for ikke at ville ind i Guds evige kærligheds arme, som når helt her ned.Gud har gjort vejen rede så alle der vil kan få Hans kærlighed.

For at genoprette fællesskabet med Sig selv sendte Gud Sin Søn ned til os.. For at vise os Sin kærlighed gjorde Gud det. Han tilbød os Sin kærlighed gennem Hans Søn Jesus. Gud elsker os så meget, at han gav sin søn, den eneste, for at enhver, som tror, ikke skal fortabes, men have evigt liv. Det er ikke Guds skyld vi nægter at tro på Ham. Vi har hele Bibelen som et stort vidne om Gud og Jesus. Hvor vi gennem hele Bibelen kan se Gud er kærlighed.Her er kærlighedens inderste væsen udtrykt.

Jesus er Guds udtrykte billede, som viser os hvordan Gud virkelig er Og sådan ser vi klart Jesus også er. Vi hører de samme kærligheds ord, skærtorsdag. Jeg Jesus Guds Søn, har hjertelig længtes efter at spise dette måltid med jer, siger Han til sine første disciple. Han længes efter at give dem det allerbedste, fællesskabet med ham. Selv omkring et måltid mad, ønsker Gud at have inderlig fællesskab med os. Derfor takker vi også Gud for maden, beder bord bøn, fordi vi ved Han er midt i blandt os også ved vore måltider. Da Jesus blev korsfæstet på offerhøjen gav han sit eget liv, og hver gang vi holder nadver, brødsbrydelse mindes vi Jesus, og de os Han sagde da Han sagde Han længtes efter at holde måltid sammenmed os.Gud vi kun velsigne os, men vi lader Ham slet ikke altid velsigne os på Hans måde. Vi sætte begrænsninger op for Gud ved at vi ikke vil tro på Jesu ord om Faderen. Vi sætter Gud i bås og mener ikke vi kan tillade os at bede om alt for meget. Vi er jo opdraget til at være meget ”ydmyge, meget baskedende” Vi skal jo passe på vi ikke blive hovmodige. Her bliver gud altså ked af det, om vi en sådan holdning overfor Ham. Gud ønsker ikke vi skal være rige lige som verden er det, vi skal ikke være som de er, vi skal være rige i Gud. Men vi forhindrer altså Gud i at vise os Son kærlighed ved at vi sætter Gud ned på vort eget plan og mener det og det kan vi tillade os at få, men vi må ikke eje noget. Vi må fx aldrig beder om penge til noget nyt tøj fordi så kunne vi jo vel komme til at ville være fine på den. Vi må aldrig bede om fx en ny bil fordi så kunne vi jo blive stolte over den. Vi må aldrig bede om det ene og det og det andet fordi tænk nu om vi ikke formåede at administrerer det på Guds rette vis osv. hvad vi end har fået ind af forkerte forestillinger om Gud. Sågar når nogen kristne bliver syge siger de. Vi skal nu ikke begynde at søge læge for det fordi det kan jo være Guds straf for de synder vi begik eller det kan jo være vi skal være syge for ikke at være stolte osv i den dur. Regner folk det da for intet at kende Gud, eller kender de alligevel intet til Guds kærlighed i deres egne liv? Præv selv at læsse i Bibelen hvor rige mange var, prøv selv at læse hvad lægen Lukas skriver. Har gud ikke givet os alt godt for at hjælpe os for at vi kan gøre brug af alle Hans gaver helt frit? Vi gå glip at rigtig mage velsignelser fra Gud ved vi ikke tror på Ham og Hans Ord til os. Vi må helt frit nyde himmelens mad, som er den guddommelige fylde i Jesus. ALT MIT ER DIT”for at bruge faderens ord til den ældste søn (Luk.15,31). Her hører vi de velsigne ord:Tag dette og spis det; dette er mit legeme. Drik alle heraf, for dette er mit blod, pagtsblodet, som udgydes for jer til syndernes forladelse.
Gud har i kraft af Jesus tilgivet alle der tror på Jesus. Hvor længe skal vi så leve som om vi stadig var syndere der stadig behøver frelse, underforstået med at blive Guds børn, og få vor navne indskrevet i Livets bog? Gud viste os nåde med Jesus, og Jesus viste nåde ved at hengive sig selv i synderes sted. Og Gud viste os nåde ved at finde os og frelse Os helt og fuldt.Ser du hvad der i grunden står i Bibelen? Der står ofte. Har givet. I har fået. Jeg Gud har gjort, Jeg Jesus har sagt. Prøv lige selv at se efter og tro på det der står skrevet så vil du erfare Gud er kærligheden her og nu. Gud ønsker ikke kun at vise os nåde igennem forløsningens under, men også igennem hverdagens store og små hændelser, som kan være vink fra kærlighedens kilde. Han længes efter at besvare vore bønner som det tjener os bedst. Gud længes inderligt efter sin skabning, sine menneske børn længes Faderen efter. Og han længes engang efter at dele evigheden med alle. Vi forsøger alt for ofte at forstå Guds kærlighed og nåde. Vi laver fx. temaaftener for at forsøge på at finde en slags forståelse af Gud. Vi har vældig travlt med at finde ud af den ”mystiske” Gud som er så uforståelig. Vi stiller et utal af spørgsmål om det da ikke kan være Gud mener det på den og den måde. Om Gud ikke er sådan og sådan osv. Hvad vi ellers gør for at forklare al verdens ting om Gud. Men Gud er ikke en Gud vi kan forklare og diskutere om. Selvfølgelig er det godt at snakke om Guds rige og spørge andre om de har Lys over det vi ikke selv har set. Men vi kan ikke nøjes med at studere om samtale om Gud. Gud ønsker at leve sammen med os og være med i alle ting. Gud længes efter fællesskabet med os alle igen. Men, Han bliver ofte lukket ude af vort eget fællesskab. Pga. Vi ofte vil være kloge og vide alt om Gud spilder vi oceaner af tid og resurser på at spise af kundskabens træ, lige som Adam og Eva gjorde.Gud ønsker slet ikke alle vore diskussioner og forklaringer om Ham. Han ønsker og længes efter fælles liv med os. Ingen kan fatte med sin forstand , hvordan Gud er og langt mindre Hans kærlighed. Des mere vi forsøger på at finde forklaringer på Guds kærlighed og sammenligner den med os selv des mere forvirrede bliver vi mennesker. Gud er kærligheden som ikke kan laves om. Gud er nådens Gud. Og det er en nåde, som vi slet ikke fatter, at Gud i Sin kærlighed vil dele en evighed med en tilgivet synder, er ufatteligt. Men ikke umuligt at leve i og tro på. Jesus siger så ofte. Om I dog bare ville tro. Guds kærlighed bliver ikke forandret, sådan efterhånden som vi bliver ældre og vi nærmer os jordlivets afslutning. Guds kærlighed er lige så evig, som vort evige liv. Kla.3,22-23: ”Herrens miskundhed er ikke til ende, ikke brugt op, hans nåde er ny hver morgen, hans trofasthed stor.”

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359327

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47205901145935sekunder