JESUSLIVET - GUD VIL FRELSE OS..

Gud vil frelse os


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkDen evige Guds plan er at bevare mennesket fra den onde og give dem fred. Den opgave fuldførte Jesus Kristus på korset. Han åbnede vejen tilbage til Gud. Uden penge og uden straf for vore synder kan vi bare tage imod og blive frelst.


Da handler det ikke om at blive frelst fra (omvendt fra) at spille fx fodbold eller hvis man elsker at køre bil så bil frelst, mange mener jo man skal frelse fra det ene og det andet. Det handler om at blive frelst og løst fra sine synder. Når man er løst fra sine synder er ens gamle liv forbi og man har et nyt liv man lever stedet for, nemlig et Jesu Kristi liv hvor han ved Ånden lever sit liv ud gennem os. Det var fra vort forhenværende tomme liv Jesus Kristus løskøbte os og ikke hvad nogle mener efter deres mening stadig er et tomt liv.


Det handler om at blive frelst i den Herre Jesu Kristi navn. Frikøbt fra satans magt, og købt tilbage til Gud.


De religiøse overbeviste kristne, som stadig delvist eller helt forsøger at bruge loven eller en eller anden slags lov som frelses vej, har altid vældig travlt med at fortælle hvad man skal frelses fra. De lever nærmest som om frihedens lov i Jesus Kristus ikke eksisterer.


Man bliver et Guds barn og sikrer sin plads i himmelen og får del i himlenes rige allerede i den her tid, mens man er på jorden. Vi skal ikke frelses fra flere forskellige ting for at opnå en plads i Himmelen. Himlenes rige består af fred og glæde i den Hellige Ånd.


Mange får deres glæde og fred stjålet ved at gå ind under lovens krav om, du må ikke du skal, du skal virkelig frelses fra det du gør. Og Mange kristne er kørt træt og ved snart ikke hvad de skal tro, mene og gøre.


Jesus siger til os alle i Matt. 11.28; Kom til mig alle jer som stræber, og har tungt byrder at bære og jeg vil give jer hvile. Mit å er gavnlig og min byrde er let siger Han videre.


Tænk at vi bare kan tage imod af nåde og få et helt nyt liv.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358267

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,4391610622406sekunder