JESUSLIVET - GUDS NÅDE ÅBENBARET.

Guds nåde åbenbares.


Tit. 2 11-12 " Guds nåde blev åbenbaret til frelse for alle menneske og opdrager os til at sige nej til ugudelighed og verdslige begæringer og leve besindigt og retskaffent og gudfrygtigt i den nuværende verden." Mange kristne er ikke blevet undervist om dette og fået det tolket ved Helligånden, hvordan det virker i praksis.


Det er ERKENDELSEN af nåden der er det bedste forsvar mod Satan. Hvad vi af nåde ER i Kristus. 2 Pet.3-18 " I skal derimod vokse i vor Herres og frelsers Jesu Kristi nåde og erkendelse. Ham tilhører herligheden både nu og indtil evighedens dag." Men de som ikke forstår nådens erkendelse ender her: Judas vers 4 " Der har indsneget sig nogle mennesker, om hvem der allerede for længe siden er skrevet, at de skulle rammes af denne dom: de er ugudelige, folk, som misbruger vor Guds nåde til løsagtighed og fornægter vor eneste hersker og Herre, Jesus Kristus."


Vi kan ikke synde på nåden, men vi kan herske over synden og Satan ved nåden!


Nåden virker og forvandler.

Vi må forkynde Kristus og ikke helliggørelsesregler, men vi må selvfølgelig også holde frem, at den, der tror at nåden er fribillet til at leve et syndigt og egoistisk liv, har taget fejl og kender ikke Kristus. Ydmygheden og lydigheden så er også er en del af den Kristus, vi ifører os, og i sidste ende nok også en Guds nådesgave ind i vort liv (Kol.3).Det bedste "helliggørelses-middel" er at blive grebet af Kristus, idet vi forstår, hvad det kostede ham at frelse os og give os del i det nye liv, Kristus-livet. Når det er Kristi kærlighed (og ikke loven), der tvinger os (2. Kor. 5,14), ønsker vi ikke at såre ham ved at fortsætte i synden. Og under nådens herredømme vil Guds retfærdighed (Rom 5,21) hjælpe os at leve retfærdigt til hans ære.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358159

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3452889919281sekunder