JESUSLIVET - GUDS RIGE FØRST.

Gud først.


År 1948.


Du finder din Bibel på www.Bibelen.dkSæt Gud først, i fast tillid. Men, Jesus selv betroede sig ikke til dem, fordi han vidste selv hvad der boede i mennesket. Joh. 2.24-25.


Jesus Kristus er Mesteren vi skal lære af. Vor Herre Jesus Kristus, stolede ikke på noget menneske. Alligevel var Han aldrig mistænksom, aldrig bitter, aldrig fortvivlet over noget menneske, fordi Jesus havde fast tillid til Gud satte Han altid hele sin tillid til Gud først.


Jesus stolede betingelsesløst på hvad Guds nåde kunne gøre for ethvert menneske.


Hvis jeg sætter min tillid til mennesker først, vil jeg ende med at fortvivle over hver eneste, jeg vil blive bitter fordi, jeg har holdt på at mennesket skulle være sådan som det aldrig nogen sinde kunne blive, jeg ville da arbejde forgæves på sjæles frelse fordi. Jeg selv forsøger på at forvandle eller forandre menneskers liv så de i det mindste passer mig. Det vil blive mine krav til andre jeg sætter op og kræver de skal leve efter og ikke Guds krav og liv. Stol aldrig på andre end Gud og Hans nåde over ethvert menneske der søger Ham først frem for alt andet. Jesus isger. Vi skal søge Guds rige og Hans retfærdighed først, derefter får vi alt andet i tilgift. Derfor, stol aldrig på andet end Guds nåde i Jesu Kristi kors.


Sæt Guds behov først. Se, jeg er kommet for at gøre Din vilje. Hebr. 10.9.


Et menneskes lydighed gælder kun der hvor han ser et Guds behov. Vor Herre Jesu vilje gjaldt om at gøre Guds vilje og ikke Hans egen.


I dag lyder råbet. Vi må se at få noget arbejde fra hånden, hedningerne dør uden Jesus, vi må se at at komme ud og få dem fortalt om Jesus, når vi så ser os lidt tilbage synes vi alligevel, det blev til så lidt. Vi må først og fremmest stille os selv tilrådighed, for Guds viljes behov i os personligt. Vent ind til du får klar besked fra Gud hvad Hans viljes behov er. Den skole har til formål at få os ind i det rette forhold til Guds behovs vilje for og med os i Hans forudtilrettelagte vejs plan. Når Guds behov i os fremstilles, så vi ser den ved Åndsåbenbarelse, da vil Gud åbne vejen for os så vi ser Hans behov andre steder end lige der hvor vi selv ville mene behovet er.


Sæt Guds tillid først.

Den der tager imod et sådant barn for Mit navns skyld, tager imod Mig, siger Jesus. Matt.18.5. Guds hengiven tillid består i at. Han som en Far, giver Sig selv hen til mig som et lille barn. Gud forventer at mit personlige liv skal være som barnet i Betlehem. Du fødes, du kravler, du går lige som et lille barn tillidsfuldt i Fars hånd.


Tillader jeg mit liv langsomt forvandle ved Guds Søns iboende Ånds liv? Guds endelige mål er, at Hans Søn må åbenbares/synliggøres i min dødelige menneske natur.


Jesus bør vokse så meget i mig at jeg til sidst er død men Han levende i mit sted.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359280

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,481507062912sekunder