JESUSLIVET - HØR DU KRISTNE.

Hør du kristne.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Har du glemt din opgave, dit ansvar. Hvorfor er du kristne tavs?
Hør, Israelitter, Gud Herrens ord, fordi, Herren går i rette med landets folk. Der er ikke troskab, ikke godhed,man kender ikke Gud i landet. Man sværger og lyver, myrder og stjæler, horer, gør indbrud, og blodskyld følger på blodskyld. Derfor sørger landet, og alt hvad der bor der sygner hen, markens dyr og himlenes fugle, selv havets fisk svinder bort. Dog skænde man ikke (ser og hører ikke), dog revser man ikke, når mit fok kun er som præster. Hos. 4.1-4.
Naturen gør oprør på Guds vegne. Guds præster og profeter er tavse. Naturen bliver præst og profet. Men kan vi se det?
Hvem er “præster”?

Men. I er en udvalgt slægt, et kongeligt præsteskab, et helligt folk, et ejendomsfolk, for at I skal forkynde, Hans guddomskraft, som kaldte jer fra mørket til sit underfulde lys. 1.Pet.2-9.

Det er ikke kun de fem tjenester, der skal forkynde imod de som sværger, lyver, myrder og stjæler, horer og gør indbrud. Men, det er hele menigheden. Det er dig som ikke siger noget, men bare trækker på skulderen og siger. Vi kan jo ikke lave verden om. Du har din næstes blodskyld på dine hænder , om du bare er tavs og ikke er med til at leve og forkynde guds freds Evangelium.
  1. Mit folk skal gå til grunde, fordi det er uden kundskab. Da u har vraget kundskaben, vrager Jeg dig som præst, du glemte din Guds åbenbaring, derfor glemmer Jeg også dine sønner.

Kan du nu se hvorfor tilstanden er som de er, både indenfor mange kristnes rækker og i verden?
Verden går snart under, det ser alle, om de dog ville se og høre.
Hvorfor er du tavs? Ser og hører du ikke?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358175

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37929511070251sekunder