JESUSLIVET - HØR NU LIGE HER.


Hør nu lige her.


  ÅR  2008


 Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Heb. 11.30.

Ved tro faldt Jerikos mure. De faldt da israelitterne havde gået omkring dem i syv dage. Læs selv i Josua bogen kap 6. Læs hele kapitlet og du vil se hvad levende tro er og hvad lydighed mod Herren din er.


Stop du nu lige op og tænk efter hvad siger dette vers i Heb.11.30 dig helt personligt? Ved hvad er alting mulige? Ved tro og atter tro ikke? Hvordan gik Israelitterne omkring muren? I stilhed med sænket hoved? Nej de gik råbende og stampende omkring muren samtidig med de stødte i sejers hårnet og løftede banneret i vor Guds navn. Hvad gør du personligt, er du i Jesu Kristi sejristriumf? Larmer du så meget Åndeligt at fjendens mur falder fra hinanden. Er du med til at fratage fjenden sit bytte? Også når du slet ikke kan se nogen fremgang eller forandring hos det menneske du i tro beder for, løfter du da dine troens hænder og går i forbøns kamp for det menneske? Måske er muren i dit liv faldet så rejs den op igen i Jesu navn og begynd på ny at opbygge din bønne mur. Lad ikke fjenden få dit land. Det er dit vundet af Jesus Kristus til dig.


Tro som et lille senneps korn kan vælte en hel mur. Du synger jo også ofte. Tro er vort sejrstegn. Tror du stadig? Mærker du på dig selv inden i at du stadig er med i kampen og synger du jubel og sejrens sange til vor Gud? Tror du helhjertet, uden at du tvivler, så kan alle ting ske, alle de ting som Gud virkelig ønsker skal ske vil ske, om du dog bare ville tro som et sennepskorn. Vær ikke så mistroisk og tvivlende. Gud Herren er dit skjold og Han er din personlige værge. Tror du det? Så gør du derefter. Gør noget ved det du mener at du tror på. Uden tro og handling i tro, læs hele heb11, kan du aldrig komme i funktion, blive en aktiv strids mand i Guds hær. I den hær der kæmper mod dæmoner, magter og myndigheder. Du er af Gud kaldet til et aktivt troens levende liv i Jesus Kristus. Alt sammen af Guds nåde ved at du personligt handler i troen på Guds levende Ord. Det vil altid ske dig personligt som du tror. Tror du virkeligt på alt det Guds Ord siger? At det er Sandt, at det er det liv du skal leve og Guds Ord er lygten for din fod? Vær ærlig, du må ikke lyve, Gud hader løgn. Du skal vide, du må selv være ærlig over for dine svar. Gud kender dig, og han vil have dig til at indse hvor meget du i grunden tro. Eller hvor lidt troende du er når det kommer til stykket. Her kan du få lov til at vokse i troen om du ærligt erkender din tro eller det at du i grunden tvivler mere end du tror. Tro fra Gud er vort sejstegn og dette tegn er Jesus og ikke hvad du selv mener og har af forudfattede meninger og tanker om Gud.


Gid du enten var varm eller kold, men fordi du er lunken vil Gud Herren spytte dig ud af Sin mund. Ja du har ret. Det var jo til en menighed, Gud Herren sagde det. Men du personligt er med i Jesu Kristi menighed, om du da tror? Er du lunken i din tro eller brænder du i kærlighed til Evangeliet, som er en Guds kraft til frelse for alle der tror. Betingelsen for kraften er at du personlig stadig tror. Tror du med en brændende tro at Jerikos mure vil falde? Det er ikke mig eller andre du skal ransage, det er dit eget sind/hjerte du må ransage og kigge efter om det nu er så brændende i troen der inde som du selv mener. Bare tag dig god tid. Gud venter på din oprigtighed, på at du for en gangs skyld svarer Ham ærligt. Er du så brændende i Ånden, som du ser i Bibelen? Du ved udmærket at uden tro er det helt umuligt at have Guds velbehag. Vandre/leve i tro, og ikke i og af det du ser med dit fysiske øje! Er det det liv du er i og lever i? Om vi ikke ransager os selv vil vi ende i vort eget køds bedrag og ikke stå som sejrende i Jesus Kristus. Det er nok muligt du bliver bedrøvet når du læser alt dette. Men bedrøvelse efter Guds hjerte virker til troens omvendelse, så du bliver en levende troens ild-fakkel. Er det ikke dette liv du så gerne vi leve i og selv være en personlig aktiv del af? Gør selv op, og tro på Herren Jesu på ny, om du er blevet slap i troen, da løft på ny dine troens hænder. Tænk på Aron løftede sine hænder og holdt endda Mose hænder oppe samtidig da Moses var blevet træt. Har du nogen som du holder troens hænder oppe ved? Tror du at Jesus er Guds Søn? JA! Siger de fleste. Tro er at være overbevist af HelligÅnden. Er du det? Hvem har mon overbevist dig? Eller er din tro kun en historisk overlevering?


Tror du at Jesus døde for alle dine synder? Tror du på at Gud oprejste Sønnen, Jesus Kristus (Guds salvede) fra døden? Ja selvfølgelig gør jeg da det, hvem skulle da ellers have oprejst Ham? Siger du evt. Kan du mon svare Ja helhjertet eller er det noget du bare har tillært dig at mene du tror? Det er en kæmpe forskel at have Guds tro og en menneskelig forstandsmæssig viden som ikke holder længere end din egen forstand rækker. Tror du at Jesus Kristus for til Himmels? Ja, svarer du evt. Du ved det måske nok, men er troen fra Gud eller fra din viden, noget du har lært? Tror du på at Jesus Kristus er din Frelser, din opstandelse og du selv skal opstå på helt samme måde? Eller har du hørt på noget andet som ikke er sandt, nogle udlægninger eller teorier som ikke er troen fra Gud? Tror du at Jesus Kristus kommer igen på skyerne? Ja selvfølgelig gør jeg da det vil du nok sige. Ja men så tror du også at alle ting er mulige for dig som tror i kraft af Jesu Kristi Ånd i dig.

Tror du på evigt liv? Gud! Herren! Spørger ikke om hvad du mener at du gør. Men om du gør? Er du i Jesus Kristus? Indpodet på Guds Sande vintræ og får du al saft fra vintræet eller drikker du andre steder?


Stop du nu også op og mærk efter i dig selv. Er vi de troende vi siger vi er? Er Bibelen vor rettesnor for et sejrende liv i tro? Troen kommer af det der høres/læses. Det der høres og læses skal kun komme fra Jesu Kristi Ord. Bibelen. Er du tro over for Bibelen? Grunder du så på Herrens lov, Herrens Ord dag og nat?


Lever Jesus i stedet for dig på alle områder i dit eget liv og ikke hvad du mener alle andre burde tro og mene?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358601

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,91249299049377sekunder