JESUSLIVET - HØRE OG GØRE I TRO..

Høre og gøre i tro


ÅR 2011.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkHører du Guds Ord? ja, siger de fleste vi hører da hvad Bibelens Ord siger. Vi går i kirke, til møder, læser guds Ord tænker på det. Det er også godt alt sammen. Men, hører du efter Guds Ord? Der står vi skal være lydhør. Ved du hvad lydhør er? Hør efter og vær lydig, kan det oversættes med.


At være kristen er ensbetydende med at være Kristus ens. Om Du vil lære Jesus at kende, være lige, ens, med Ham må du ligedannes. Det bliver du ikke ved kun at høre Ordet og sige tak for de ord du lige hørte. Det bliver du kun på en eneste måde, ved at være lydhør, lydig ud fra det du hører. Det er ikke hvad du selv mener om Gud og Jesus. Det er ikke hvad du selv tænker, føler og tror. Det er hvad Gud siger til dig der er gældende. Ja, det handler altid om tro. Nemlig at være gud tro, ved at handle i god tro. God tro er ikke din tro, det er Guds tro i dig skabt ved HelligÅnden. Luk. 3,16: Salige er de, som hører Guds ord og bevarer det. Du kan kun bevare Ordet i dit hjerte ved at du tror på det ved at være lydhør. Høre og gøre i tro.


Du har hørt mage prædikener. Du har selv bedt, læst meget og du synes alligevel du står i stampe. Du synes ikke du er kommet så vidt endda. Du sår stadig, måske efter tiår eller længere tid som kristen, og famler dig frem efter Guds vilje. Du spørger stadig. Hvad er Guds vilje for mig. Her må du begynde ved at du er lydhør. Begynd at træde ud på det HelligÅnden siger inde i dig du skal gøre. Jeg kan jo ikke siger du. Nej ingen kan selv. Måske har du taget skeen i egen hånd og ikke været lydhør. Ikke hørt ordentlig efter hvad Gud via HelligÅnden sagde til dig du skulle? Måske har du sagt nej tak til dit kald, opgave, tjeneste og arbejdet på eller i et andet kald end den opgave Gud sagde du skulle træde ind i?


Måske er det stadig ting du ikke har villet være lydhør overfor i dit liv? Måske er der noget du nægter at tilgive, noget der er sket for måske mange år siden men som alligevel ligger der inde og nager? Jeg ved det ikke.


Men du skal vide. Gud kalder dig igen til lydhør. Lydig ud fra det du hører. Ikke kun for Guds skyld men også for din skyld så du ikke længere skal gå og være usikker på hvad Guds vilje dog er for dig. Gud vil dig det godt og ønsker af hele Sit hjerte at du på alle måder må have det godt og være ved godt mod, men Han kan ikke hjælpe dig om du ikke bevarer Hans ord i dit hjerte og er lydig i tro.


Måske er du blevet en såkaldt voksen? Du mener ikke du kan lære mere og du har ikke behov for flere formaninger, du ved nok alt om Gud og er da Hans barn, under nåden og du mener du lever dit liv godt nok. Så se lige her hvad Jesus siger. Matt.18,3: Sandelig siger jeg jer: Hvis I ikke vender om og bliver som børn, kommer I slet ikke ind i Himmeriget.


Det er en enfoldig tillidsfuld tro Gud har behag i. Gud vil vi skal have det som små børn overfor vor Far. Luk. 3,16: Salige er de, som hører Guds ord og bevarer det. Du kan kun bevare Ordet i dit hjerte ved at du tror på det ved at være lydhør.Høre og gøre i tro. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358110

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,65524911880493sekunder