JESUSLIVET - HELE GUDS FYLDE ER I KRISTUS.

Hele Guds fylde er i Jesus.


ÅR. 2013.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Hvor er du henne? I eller udenfor Kristus. Det er I KRISTUS, ikke i dig selv, verden eller andre steder du har livet og fylden af Guds nærvær.


”Gud besluttede at lade hele fylden bo i ham.” Kol. 1,19:


Du kan ikke lave om på Guds beslutning. Du har kun alt såfremt du er i Kristus. Du kan ikke stå udenfor Kristuslivet og forvente Guds fylde.


Du opnår intet udenfor Kristus.

Udenfor Kristuslivet vil du ikke kunne forstå eller fatte længden og bredden. ”at I sammen med de hellige må kunne fatte, hvor stor bredden og længden og højden og dybden er, og kende Kristi kærlighed, som overgår al erkendelse, så I kan fyldes med hele Guds fylde.” Ef.3,18-19.


Du kan heller ikke stå udenfor et fællesskab med andre kristne/hellige og forvente du lever med Jesus i Hans Ånd. Paulus siger gang på gang fælles og med de andre hellige, her er det livsvigtig at have indbyrdes kærlighed. Men den kærlighed finder du kun et eneste sted I KRISTUS.


Guds fylde er skjult i Kristus.

I det øjeblik, du tillader Jesus Kristus bo i dit hjerter, rummer du hele Guds fylde. Om du ikke synes du er fyldt nok af Jesus kan det skyldes, du ikke har givet Ham tilladelse til at bo i hele dit hjerte. Der er måske områder i dit liv som du ikke vil overgive til Jesus og lade Ham fylde ud.


Det kan være du er meget glad for dine fritidsinteresser så som din pc med al dens underholdning. Tænk på hvor meget tid du bruger på dig selv. Eller en eller anden aktivitet som bare tager din tid. Det er ikke sagt du ikke må have fritidsinteresser, men du skal tillade Jesus være Herre over dine valg og brug af tid. Det du fylder dig med er du en del af.


Du søger efter Guds vej og vilje for dit liv.

Når Gud viser dig vejen og siger du skal lade være med et eller andet eller gøre noget andet siger du. Ja men jeg er mig og ikke andre, jeg gør, jeg har ret til... Det er mit liv. Prøv at lægge mærke til hvor meget alt drejer sig om dig. Er du i Kristus med hele dit liv, så Guds fylde kan være i dig? Guds fylde kan ikke være der hvor pladsen er fyldt op med alt muligt andet.


Tillad Guds fylde i Kristus bo i dit hjerte.

Guds fylde kan kun forstås og erfares med troens blik, for med det får du lov til at se hemmelighederne i Guds hjerte. Gud viser dig hvad Hans fylde er og hvad det er, du selv mener er hans fylde uden det er det. Det er så vigtig at du i tro bliver I KRISTUS ellers farer du vild og sandheden er ikke i dig.


Jesus er Guds udtrykte billede og rummer derfor.

Guds skaberkraft, Guds uransagelige veje, Guds fred, Guds visdom, Guds tilgivelse, Guds omsorg, Guds trøst osv. osv. Du kan selv fortsætte.


Alt det du ikke har og er finder du kun I KRISTUS og ikke i dig selv og de ting verden kan tilbyde dig.


Om du føler, at du er fattig og magtesløs.

Må du klynge dig i tro til Jesus, og bede ham om at komme helt ind i ham, så du virkelig oplever at være en del af Kristus, i Ham og Han i dig.


Alt hvad du har behov for at eje er. GUDS FYLDE. Som er Jesus Kristus personligt ved HelligÅnden i dig.”Gud besluttede at lade hele fylden bo i ham.” Kol. 1,19.


HVOR STÅR OG LEVER DU, I KRISTUS OG HANS FYLDE, ELLER UDENFOR I DIG SELV OG DET VERDEN TILBYDDER DIG?


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358706

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35275292396545sekunder