JESUSLIVET - HELLER IKKE JEG FORDØMMER DIG..

Heller ikke jeg fordømmer dig.


ÅR 2010


  Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkJesus siger. Heller ikke Jeg Jesus, fordømmer dig, gå bort og synd fra nu af ikke længere. Paulus siger. Skal vi blive i synden for at nåden kan blive større, nej langt fra, Lad os som har så stor en flok vidner lægge alt det bort som tynger os og synden som så nemt forhindre os i at følge Jesus.
Jesus siger. Kom og følg Mig.

Romerbrevet 2 siger
Guds retfærdige dom

v1 Derfor har du ingen undskyldning, du menneske, som dømmer, hvem du så er. For med din dom over andre fordømmer du dig selv; du, der dømmer, gør jo selv det samme. v2 Og vi ved, at Guds dom med rette rammer dem, der lever sådan. v3 Men du, menneske, som dømmer dem, der handler sådan, og som selv gør det samme – tror du, at du vil kunne flygte fra Guds dom? v4 Eller ringeagter du hans rigdom på godhed og overbærenhed og langmodighed og ved ikke, at Guds godhed vil føre dig til omvendelse? v5 Med dit hårde og ubodfærdige hjerte samler du dig vrede på vredens dag, da Guds retfærdige dom skal åbenbares. v6 Han vil gengælde enhver efter hans gerninger: v7 Dem, der søger herlighed og ære og uforgængelighed ved udholdende at gøre det gode, vil han gengælde med evigt liv; v8 og over dem, der søger deres eget og er ulydige mod sandheden, men lydige mod uretten, kommer vrede og harme. v9 Nød og angst rammer hvert menneske, som gør det onde, både jøde, først, og græker; v10 herlighed og ære og fred får enhver, som gør det gode, både jøde, først, og græker. v11 For Gud gør ikke forskel på nogen.
Hedningerne og loven

v12 De, som har syndet uden loven, vil også gå fortabt uden loven. Og de, som har syndet under loven, vil blive dømt efter loven. v13 For det er ikke dem, som hører loven, der er retfærdige for Gud, men de, som gør loven, vil blive gjort retfærdige. v14 For når hedningerne, der ikke har loven, af naturen gør, hvad loven siger, så er de, uden at have en lov, deres egen lov. v15 De viser, at de har den gerning, som loven kræver, skrevet i deres hjerte, og deres samvittighed optræder som vidne, og deres tanker anklager eller forsvarer hinanden – v16 på den dag, da Gud dømmer det, som skjuler sig i mennesker, efter mit evangelium ved Kristus Jesus.Jøderne og loven

v17 Men du, som kalder dig jøde og sætter din lid til loven og er stolt af Gud, v18 du, som kender hans vilje og kan afgøre, hvad der er væsentligt, fordi du er oplært ud fra loven, v19 du, som tiltror dig selv at være vejleder for blinde, lys for dem i mørke, v20 opdrager for uforstandige og lærer for umyndige, fordi du i loven ejer det fuldkomne udtryk for kundskab og sandhed v21 – du, som belærer andre, du belærer ikke dig selv! Du, som prædiker, at man ikke må stjæle, du stjæler selv! v22 Du, som siger, at man ikke må bryde et ægteskab, du gør det selv! Du, som afskyr afguderne, du begår selv tempelran! v23 Du, som er stolt af loven, du vanærer selv Gud ved at overtræde loven! v24 For »på grund af jer bliver Guds navn spottet blandt folkene,« som der står skrevet.v25 Vel gavner omskærelse, hvis du holder loven, men overtræder du loven, er du trods din omskærelse blevet som en uomskåret. v26 Hvis derfor en uomskåret holder lovens forskrifter, skal han så ikke anses for en omskåret, selv om han ikke er det? v27 Og den, der i det ydre er uomskåret, men som opfylder loven, skal dømme dig, som overtræder loven, skønt du har lovens bogstav og er omskåret. v28 For jøde er man ikke i det ydre, og omskærelse er ikke det, som ses på kroppen. v29 Jøde er man i det indre, og omskåret er den, som er det i sit hjerte, i Ånden, ikke efter bogstaven. Hans ros kommer fra Gud, ikke fra mennesker.Mange i dag. Siger de er troende og tror på Jesus. Der til vil jeg stille et spørgsmål. Hvorfor gør de så ikke som Guds Ord siger og tror på Jesus? Måske er du en af de der nok håber på du er frelst og slipper for dommen og fortabelsen, fordi, du selv mener at du helt bestemt er troende og født på ny. Ja, men hvorfor leger du så med synden? Ved du ikke at brændt barn afskyr ilden? En dag vil dine giftige lege indhente dig. Den synd du leger med i dine tanker vil rodfæste sig i dit sind/hjerte og fra dit hjerte udgår dine handlinger.Vær klar over. Du er hvad du tænker i dit hjerte. Hvad dit hjerte/sind er fyldt af vil både din mund og liv løbe over med.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362092

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30437421798706sekunder