JESUSLIVET - HERRENS ÅND ER OVER MIG...

Herrens Ånd er over mig


 Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkEsajas.61.1-3 (Læs selv.).Vi ved der står. Når Hellig Ånden kommer over jer skal I få kraft. (Læg mærke til det er et løfte fra Gud til os).


Måske vil du gerne tjene Jesus og synes du gør hvad du kan alligevel ser du ikke rigtig noget resultat og du synes dit arbejde er mere eller mindre nyttesløs. Hør her. Det er når HelligÅnden kommer dig, du får den kraft du behøver i din tjeneste og ikke når du synes det lige skal være. du, venter ikke altid på, Ånden kommer over dig før du går ud. Du venter ikke altid med at sige og gøre noget før du får kraft fra Gud, du vil selv, går selv uden at vente på kraften og Åndens ledelse. Ikke fordi. Du gør det for at være onde, eller prale. Du gør det ud fra det du læser og handler på Ordet. Men, du glemmer. Du skal vente til du får kraften, til Ånden kommer over dig.


Selvfølgelig skal du som Jesu efterfølger være lydige mod Ordet. Men, du skal altså vente til Herren Jesus sender Ånden over dig, inden du går ud og bringer fredens evangelium til de fredløse. Det er ikke bare, at gøre det første og det bedste som du mener, er, Guds viljes mening med dig. Ånden skal være over dig og drive dig i Jesu Kristi Ånd, til det han ønsker du som Hans tjenere skal gøre. Det kan godt være du mener, nu er du altså parat til så at sige, erobre hele verden. Men. Har Gud fået gjort dig parat? Eller er det dig selv, der mener nu kan du og nu er du altså parate nok. Ikke fordi, du anklages om du gør noget i uvidenhed. (Rom.8) gælder for alle som er i Jesus Kristus. Det er meget vigtig, du hele tiden holder dig det for øje. At der ikke nogen anklager fra Jesus til eller mod dig. Jesus står ikke og bebrejder dig. Når du gør noget som efter Bibelens Ord ser ud til at være netop det du er sat til at gøre. Han glædes Sig over, du gerne vil og ser ikke på dig med et anklagende blik. Du kan nemlig ret hurtig komme ind i den gade at du intet gør. Fordi, du bliver bange for om det nu da også er Guds vilje det du gør, og så er du lige pludselig under loven, som du er løste fra, og tør ikke fordi Gud er så blevet os en dommer ud fra loven.Det jeg vil påpege er. Det som Esajas skriver til dig.

Ånden var over ham. Ånden skal være over dig. Han havde sendt Esajas. Gud skal sende dig. Vi er alle sammen Apostle, udsendinge på Guds vegne. Det var Guds Ånd i Esajas der bragte lægedom til ødelagte hjerter/sind. Hvor mange i dag omgives du ikke af hver dag, som har knuste hjerter og ødelagte sind? De er bange. De er deprimerede. Lever i en evig angst for hvad det næste bliver. De hænger fast i sorg som er ved at kvæle dem. Og du vil så inderlig gerne hjælpe dem og give dem Jesus. Du er lige så knust og ked af det som de selv er, når du står overfor nogen som har det skidt, er syge, er knuste, er ulykkelige. Men. Du kan intet gøre om Ånden ikke er over dig.


Bed om at du må blive indhyllet i Ånden, så du går i Åndens kraft og ikke i din egen kraft da vil du se, Guds viljes udfoldelse fuldt ud. Du kan ikke lede dig selv. Du kan ikke selv hjælpe din næste. Du kan ikke selv, ved at oplæse det ene skriftsted efter det andet få en eneste synder omvendt. Kun om HelligÅnden er over dig kan du gå med Guds glædes Evangelium til enhver, som Jesus sender dig til, ved at drive dig til dem i Sin Ånd.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359296

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32406806945801sekunder