JESUSLIVET - HERRENS ÅND ER OVER MIG

    Herrens Ånd er over mig.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Esajas.61.1-3 (Læs selv.).


Ånden fra den perfekte Gud er over mig. Fordi. Gud har udkommanderet mig til at komme med de gode nyheder til folket. Han har sendt mig til ødelagte hjerter, for at proklamere fred til dem. Han har sendt med lys til de der er i mørke.


Vi ved der står. Når Hellig Ånden kommer over jer skal I få kraft. (Læg mærke til det er et løfte fra Gud til os). Mange, venter ikke på at Ånden kommer over dem før de går ud. De venter ikke med at sige og gøre noget før de får kraft fra Gud, de vil selv, går selv uden at vente på kraften og Åndens ledelse. Ikke fordi. De gør det for at være onde, eller prale. De gør det ud fra det de læser og handler på Ordet. Men, de glemmer. De skal vente til de får kraften, til Ånden kommer over dem.


Selvfølgelig skal vi som Jesu efterfølger være lydige mod Ordet. Men, vi skal altså vente til Herren Jesus sender Ånden over os, inden vi går ud og bringer fredens evangelium til de fredløse. Det er ikke bare, at gøre det første og det bedste som vi mener, er, Guds viljes mening med os. Ånden skal være over os og drive os i Jesu Kristi Ånd, til det han ønsker vi som Hans tjenere skal gøre.


Det kan godt være vi mener, nu er vi altså parate til så at sige, erobre hele verden. Men. Har Gud fået gjort os parate? Eller er det os selv, der mener nu kan vi og nu er vi altså parate nok. Ikke fordi. Vi anklages om vi gør noget i uvidenhed. (Rom.8) gælder for alle os som er i Jesus Kristus fordi, vi tror på Ham. Det er meget vigtig, vi hele tiden holder os det for øje. At der ikke nogen anklager fra Jesus til eller mod os. Jesus står ikke og bebrejder os. Når vi gør noget som efter Bibelens Ord ser ud til at være netop det vi er sat til at gøre. Han glædes Sig over, vi gerne vil og ser ikke på os med et anklagende blik. Vi kan nemlig ret hurtig komme ind i den gade at vi intet gør. Fordi, vi bliver bange for om det nu da også er Guds vilje det vi gør, og så er vi lige pludselig under loven, som vi er løste fra, og tør ikke fordi Gud er så blevet os en dommer ud fra loven.

Det jeg vil påpege er. Det som Esajas skriver til os. Ånden var over ham. Ånden skal være over os. Han havde sendt Esajas. Gud skal sende os. Vi er alle sammen Apostle, udsendinge på Guds vegne. Det var Guds Ånd i Esajas der bragte lægedom til ødelagte hjerter/sind. Hvor mange i dag omgives vi ikke af hver dag, som har knuste hjerter og ødelagte sind? De er bange. De er deprimerede. Lever i en evig angst for hvad det næste bliver. De hænger fast i sorg som er ved at kvæle dem. Og vi vil så inderlig gerne hjælpe dem og give dem Jesus. Vi er lige så knuste og kede af det som de selv er, når vi står overfor nogen som har det skidt, er syge, er knuste, er ulykkelige. Men. Vi kan intet gøre om Ånden ikke er over os.


Kære læser. Bed om at du må blive indhyllet i Ånden, så du går i Åndens kraft og ikke i din egen kraft. Da vil du se. Guds viljes udfoldelse fuldt ud. Du kan ikke lede dig selv. Du kan ikke selv hjælpe din næste. Du kan ikke selv, ved at oplæse det ene skriftsted efter det andet få en eneste synder omvendt. Kun om HelligÅnden er over dig kan du gå med Guds glædes Evangelium til enhver, som Jesus sender dig til., ved at drive dig til dem i Sin Ånd.
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 339111

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33637094497681sekunder