JESUSLIVET - HOLD FAST I DET DU HAR FÅET.


Hold fast.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Hold fast i det du har. Jeg Herren kommer Snart. Pas på ingen skal tage din krone. Åb. 3:1. Satan er en tyv, en løgner. Han råber og skriger altid op om. Det er ingen frelse. Alt er håbløs. Du er jo sådan og sådan. Det bliver aldrig bedre. Tro ham ikke. Tro i stedet på Bibelens Ord og hvad Jesus har sagt dig. Du er medansvarlig for at ingen skal tage din uvæsentlige sejrs krans fra dig. Du. Du må ikke begynde at give Satan, Luzifar, ret i hans anklagende tanker som han skyder ind i din hjerne, med giftige piles tanker, om hvordan du er i dit kød. Jeg siger dig. Det er Satan og hans håndlangeres største fornøjelse at få stoppet munden på os, som tror på Jesus, det på trods af, han udmærket ved han er afvæbnet og kun kan råbe og skrige efter os. Jesus Kristus har afvæbnet magterne og myndighederne og stillet dem helt åbenlys til skue, så vi kan se dem og være på vagt. Satan ved nok. Han er besejret af Konge Jesus personligt på korset, men kan han få held med at få vore tanker og øjne bort fra Jesus, og der ved stjæle vort mod og glæde i Jesus, så gør han det. Han spørger ikke om han må få en snak med os, han bryder ind i vore huse (tankerne) og stjæler og ødelægger alt det vi har fået af Jesus, om han kan. Satan er en tyv, en løgner og en anklager der hele tiden forsøger på at dreje sandheden så vi tvivler.


Men. Om holder du ud i troen på Jesus Kristus og korset. Det kors som for mange er dårskab/idioti. Så skal du blive frelst, og stå sejrende foran Guds trone. Foran den trone hvor du også vil kaste dig ned for Faders ansigt. Og

ære og takke Ham i al evighed. Fordi, af Guds kærlige nåde blev du frelst. Det skyldes intet ved dig selv. Guds er gaven. Guds er æren. Han har givet dig fuldstændig frelse og sejren er vundet af Jesus på korset. Det eneste du skal er. Holde ud i troen på Evangeliet om korset. Og du skal da sejre i kraft af den overvældende nåde og kraft Gud har givet dig. Tro ikke på alle dine egne og andres meninger og tanker. Tro på Jesus Kristus og hold fast i Bibelens sande ord. Alt du læser i Bibelen er til dig. Det er dit. Du har fået alt i Jesus Kristus. Du er fri købt, løskøbt. Også selv om dine egne følelser og tanker vil bilde dig noget andet ind.Du har kun et at gøre. Det er at holde fast i din evige sejrs krans. I tro skal du vandre og ikke efter hvad du ser med dine øjne. Heb.11.Kom til Golgata du trætte sjæl. Her har Jesus alle ting gjort vel. Det var jo på Golgata Han dine synder bar. I Jesu blod du fuld forløsning har.

Og så husk. Du kan aldrig falde dybere end i Guds evige arme som når helt ned under dig. Forfra og bagfra omslutter Gud Herren dig.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359244

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41408014297485sekunder