JESUSLIVET - HOLD FAST I DIN TROSBEKENDELSE
   

Hold fast i din trosbekendelses


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk




Hebr. 4,14: ”Da vi nu har en stor ypperstepræst, som er steget op igennem himlene, Jesus, Guds søn, så lad os holde fast ved bekendelsen.”





Lad os holde fast ved bekendelsen. Det er en skøn opfordring, vi her møder. Alt for ofte glemmer vi bekendelsen, Guds ords ordlyd, og så kommer bekymringerne. Lad os holde fast ved det, Gud har sagt. Gud nævner altid tingene som om de allerede er sket eller som om vi allerede har fået bønnesvar. Gud nævner det som ikke er som det allerede er. Det samme må vi gøre, såfremt vi tror. Vi kan med frimodighed tage Guds Ord i vore munde og bekende det vi tror, da bekender vi troen lige op i fjendens ansigt, og da flygter han fra os, og vi får da det vi bekendte med vor mund, fordi Gud står fast på sine ord får vi det vi siger i tro.





Altså, lad os, holde fast ved bekendelsen. Her er det, som sagt, vor personlig tro vi skal bekende, overfor mennesker, magterne og myndighederne. Det er din personlige trosbekendelse du skal holde fast i. Det er ikke hvad den kirke eller forsamlings evt. forfædre (grundstifterne af denne) du skal holde fast i og bekende deres tro, det er din egen tro du skal bekende, og holde fast i. Bekend og tro Guds Ords vilje i din situation så vil du få bønnesvar. Med netop din egen mund bekender du til frelse.




Des mere vi bruge Ordet, ved at sige det højt, des mere oplever vi at vi får bønnesvar. Ikke fordi Gud ikke ved eller kan huske hvad Han selv har sagt, men fordi ved vor benkendelse frelses vi, vel at mærke om vi tror på de Ord vi siger?





Mange kristne mener at de ved at bruge en masse skriftsteder kan overvinde alt, men de glemmer lige en ting, det er ved personlig tro, blind tillid til det ord vi siger, at vi får svar på vore bønner. Troens bøn frelser os, ikke teoretisk viden og bønneremser, alt for ofte bliver bønner bedt sådan af vane, de lige som kører på rutinen man kan faktisk vide have den og den nu vil bede om, fordi de beder de samme rutinemæssige bønneremser som de evt har gjort de sidste tyve år. Fremsigelser af nogle bønneremser som vi har lært udenad uden vi tror på det vi selv bekender med vor mund, giver intet svar eller forvandling. Det er HelligÅnden i den enkelte der beder og Han beder altid i tro på Gud.





Hebr. 4,14: ”Da vi nu har en stor ypperstepræst, som er steget op igennem himlene, Jesus, Guds søn, så lad os holde fast ved bekendelsen.”





Det er ikke os der lever men Kristus lever i vort sted. Ja, Jesus Kristus vort liv. Det er Ham vi skal holde fast ved i vor bekendelse i tro på Ham i alle ting.




Det er ved vor trosbekendelse af Jesus kristus vi får svar og ser Guds mirakler iblandt os og ikke ved noget menneskes navn.





Tror du? Så hold du frimodigt fast ved din bekendelse, og da er alle ting mulige.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358654

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44053816795349sekunder