JESUSLIVET - HOMO IFLG. BIBELEN
   

Hvad siger Bibelen om homoseksualitet? Er homoseksualiteten synd?
   Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Her kan du ved selvsyn se hvad Bibelen siger om synd, her i blandt at udøve homoseksualitet. Så er det op til dig personligt at vælge Guds viljes liv eller dit eget. Du skal være klar over dit valg har en konsekvens i evighedsbetydning for dig. Udenfor Guds rig i fortabelsen eller inden for i Guds rige, hvor vælger du at opholde dig for evigt?

Vh. Jan Lund Nissen 2011.

Spørgsmål: Hvad siger Bibelen om homoseksualitet? Er homoseksualiteten synd?Bibelen fortæller os konsekvens, at homoseksuel aktivitet er synd

(1. Mos 19:1-13; 3. Mos 18:22; Romerne 1:26-27; 1. Kor 6:9). Romerne 1:26-27 underviser specielt i at homoseksualitet er et resultat af at benægtelse og ulydighed imod Gud.Hvor en person fortsætter i synd og vandtro, fortæller Bibelen os, at Gud overgiver dem til endnu flere frygtelige sindstilstande (uværdigt sind) og fordærvet synd, for at vise dem den frugtløshed og håbløshed et liv adskilt fra Gud er. 1. Kor 6:9 proklamere at homoseksualitetens ”krænkerne” ikke vil arve Guds kongerige.Gud skaber ikke en person med homoseksuelle lyster.

Bibelen fortæller os, at folk bliver homoseksuelle på grund af synd (Romerne 1:24-27), og ultimativt på grund af deres eget valg. En person kan blive født med en større modtagelighed for homoseksualitet, lige som nogle folk der bliver født med tendens til voldelighed og andre synder. Det undskylder ikke den persons valg af at give efter for deres syndefulde lyster. Hvis en person bliver født med en større modtagelighed til vrede / raseri, giver det dem så ret til at give efter for disse lyster? Selvfølgelig ikke! Det samme er tilfældet for homoseksualitet.
Dog beskriver Bibelen ikke homoseksualitet som en ”større” synd end nogen af de andre. Al synd er krænkelse af Gud. Homoseksualitet er bare en af de mange ting, der er nævnt i 1. Kor 6:9-10 der vil holde en person fra Guds Kongerige.Ifølge Bibelen, Guds tilgivelse er lige så mulig for en homoseksuelle, som det er for en horer, en forbilledlig tilbeder, morder, tyv, osv.
Gud lover os også styrke til at overvinde synd, inklusiv homoseksualitet, til alle dem, der vil tro på Jesus Kristus for deres frelse (1. Kor 6:11; 2. Kor 5:17).


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358346

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38306498527527sekunder