JESUSLIVET - HOS MIN GUD
   


Kun hos Gud finder min sjæl ro, fra ham kommer min frelse.
Sl 67,2.

År 2011.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkHvor har du din ro, fred, hvile? Nogen bruger at tage på ferie, for at finde ro, koble af, hvilket også kan være godt. Men hvor finder dit indre sin ro?
Når alt går galt, alt går dig imod hvor finder du da din ro? Kun hos Gud finder min sjæl ro, fra ham kommer min frelse. Sl 67,2.
Man siger, når man er nede. Bare tænk på noget andet, drøm dig bort. Det er det slet ikke noget nyt i. Gud siger vi skal grunde på på Hans Ord nat og dag. Vi skal fylde vor tanker med Ordet.
Det gælder om at tænke/grunde meditere på Guds Sande Ord.
Kan vi altid det?

Nej! Vi kan ikke selv. Vi kan da godt gøre et forsøg. Men vi glemmer det ret hurtig igen, og ender i en religiøs blindgyde, om vi kæmper i egen fortsands kraft. Om vi mener vi kan gøre noget selv ved at vi bruger ”tanke kraften” Sådan at forstå ved at vi bruger fx nogle bestemte melodier i forskellige situationer, til afslapning, til at komme i godt humør af og vi så mener vi der ved har fundet ro i vort indre, tager vi grundigt fejl. Kun hos Gud finder min sjæl ro, fra ham kommer min frelse. Sl 67,2. Ikke at forstå sådan at Gud ikke ønsker vi skal tilbede Ham gennem musik og lovsang, men vi kan ikke bruge musikkens melodier til at finde ro og freden i Jesus. Vi kan heller ikke gøre, som de skriftkloge, bare sådan finde passende ord i Bibelen og så nævne dem overfor os selv og mene vi på den måde kommer i balance igen, ved at på den måde at bruge vor forstandsmæssige viden. Det er gavnligt og godt, at huske Bibelenes Ord, helt sikkert. Men, ofte bruges Biblens Ord som noget man bare siger uden man tror på det, da bliver Ordet faktisk til en slags remser man bruger i forskellige situationer, uden den helt store effekt.
Vi skal bekende hvad vi tror, i troen på Jesus.

Man bekender med sin mund det ens hjerte/sind tror på og det er langt mere end ord. Her er det også Gud, der gennem troen på Jesus, ved Sin hel lige Ånd kommer os til hjælp i vor magtesløshed, og får os, på Sin egen måde ind i hvilen igen, i Ham i vort indre. Kun hos Gud finder min sjæl ro, fra ham kommer min frelse. Sl 67,2.
Det er vigtig at Jesus lever ved HelligÅnden inde i os ellers får vi ikke freden og roen i Gud. Kun Jesus kan sætte os i forbindelse med Gud, og kun hos Gud finder min sjæl ro, fra ham kommer min frelse. Sl 67,2.
Vi skal også være opmærksom på er vore tanker.

Vi kan få tre slags tanker, som vi kan blive sat på valg overfor. 1. Vore egne. 2. Fjendens. 3. Guds. Da er det op til os, vi har vor frie vilje, om vi i tro vil gribe Guds tanker, eller andres?
Kun hos Gud finder min sjæl ro, fra ham kommer min frelse. Sl 67,2.
HVOR HAR DU DIN RO OG FRED?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 339062

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34440493583679sekunder