JESUSLIVET - HVIS VI LEVER I LYSET
   

HVIS VI LEVER I LYSET.År 2011.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Johs. 1,7: ”Men hvis vi vandrer i lyset, ligesom han er i lyset, så har vi fællesskab med hverandre og Jesu, hans søns blod renser for al synd.”Er du ensom i dag,måske også selvom du har dine kære omkring dig føler du dig alligevel ilde til mode og synes faktisk du er helæt uden for guds rækkevide og uden for fællesskabet på trods af du kommer i en kirke eller forsamling.Da skal vide og tro på det her. Jesu Kristi Guds Søns blod renser dig fra al synd og uretfærdighed.Der er ikke nogen fordømmelse for dig som er i Kristus ved din tro. Rom.8.1.Vi kender alle til disse Satans anfægtelser som vil få os til at vende vore øjne bort fra vor Herre og Frelser. Ja jeg skriver Satans anfægtelser fordi, det er lige netop hvad det er. Johs. 1,7: ”Men hvis vi vandrer i lyset, ligesom han er i lyset, så har vi fællesskab med hverandre og Jesu, hans søns blod renser for al synd.”Hvis du tror på Jesu blod dækker al din skyld og Jesus er din Frelser og har alle ting i Lyset af Ham skal du ikke gå og være nede i kælderen over alle dine fortids synder.

Jeg kommer lige til at tænke på en reklame for retten til liv (mod abort). Jesus har vundet retten til dit liv tilbage til dig på korset. Jesus døde i dit sted og fastnaglede samtlige anklager til korset som Satan forsøger på at læse op for dig. Du er frifundet på ethvert punkt og du får heller ikke Gud til at nævne en eneste af dine synder igen. Du er en hel ny skabning i kraft af din tro på Jesus. Så langt som øst er fra vest har Gud kastet dine synder bag sin ryg, han ser dem aldrig mere.Jesus er din Ven og ikke din fjende. Nemt at sige og skrive. Men svært at tro og holde fast i når kampen står på. Men du skal vide snart, snart kommer Jesus i skyerne og tager os som tror på Ham til sig. Se dig omkring. Tror du verden kan blive stående ret længe?Min trøst skal være til dig der anfægtes. Se du frimodigt opad til Herren Jesus. Hans blod renser dig fra al uretfærdighed.

Amen.Johs. 1,7: ”Men hvis vi vandrer i lyset, ligesom han er i lyset, så har vi fællesskab med hverandre og Jesu, hans søns blod renser for al synd.”Efes.1.13.

13 I ham blev også I, da I hørte sandhedens ord, evangeliet om jeres frelse – i ham blev også I, da I kom til tro, beseglet med forjættelsens hellige ånd, 14 som er pantet på vor arv, indtil forløsningen kommer for hans ejendomsfolk, til lov og pris for hans herlighed.Er du i Jesus Kristus ved troen? Så gælder Guds Ord dig.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358391

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57313013076782sekunder