JESUSLIVET - I DAG NÅR I HØRER HANS RØST

I dag, når I hører Hans stemme.


År 2013.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkHeb. 3-15 " I dag, når I hører hans røst, så forhærd ikke Jeres hjerter."


" Salig og hellig er den, som har del i den første opstandelse! dem har den anden død ingen magt over, men de skal være Guds og Kristi præster og være konger med ham i de tusinde år. Åb. 20 6 og 14-15


Der findes en død nr. 2 for de som ikke tog imod Jesus som deres frelser: vers 14-15 " Og døden og dødsriget blev kastet i ildsøen. Dette er den anden død: Ildsøen. Og hvis nogen ikke fantes indskrevet i livets bog, blev han kastet i ildsøen."


Det er alvorligt.

De som dør uden at tage imod Jesus, som deres frelser ender evigt i ildsøen. DETTE ER GUDS ORDS KLARE TALE.


Vi som har taget imod Jesus Kristus skal, bevar det der er dig betroet...” 1 Tim. 6,20a.


Hvordan bevarer vi Guds Ord og den skat der er os betroet?

Ved at grunde eller reflektere/meditere over Gud Herrens Ord, dag og nat. Selvom vi er under Guds nåde og ikke bliver dømt efter lovens bogstaver, er det IKKE lige meget hvad vi ser, hører og gør. Hvad hjerte er fyldt af vil vor mund løbe over med, og det påvirker både vore egne liv og andres.


Det er heller ikke lige meget hvad vi snakker om eller deler sammen. Alt for ofte er det kun hvad vi oplever i vores hverdag det drejer sig om, fx arbejde, udanelse, fam. ferieoplevelser eller en eller anden film vi lige har set i tv. Ikke fordi. Jeg mener vi ikke kan dele det vi oplever med hinanden. Men, vi glemmer ofte hvad de ældre kristne altid gjorde.


De ældre, havde altid Bibelen på bordet, de delte det de selv havde hørt i kirken eller oplevet, de læste andagter sammen, ofte sad de og sang sange sammen i hjemmene, hvad enten de var mange eller få, delte de altid evangeliet med hinanden, de bad sammen om de forskellige ting i livet. De havde forstået, det egentlige fællesskab med hinanden grunder i Guds Ord.


Lad os ikke glemme at minde hinanden om Guds ord, og på den måde være med til at bevare det i hinanden vi har fået betroet. Vi har jo rigtig gode muligheder i dag. Tænk på de cd'er/dvd'er, eller lovsangstoner i stedet for andet musik i baggrunden, og andet kristen materiale du selv har liggende. Skal det bare ligge i skabet og samle støv?


Lad os fra nu af tage Guds Ord seriøst, og dele evangeliet med hinanden, først når vi kommer sammen.


Velsignet er de der søger tilflugt hos Gud Herre. Slm.2.12b.


Glem ikke at du også har noget at så/dele, så der kan komme frugt ud af dit liv.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366605

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,69843912124634sekunder