JESUSLIVET - I DEN SIDSTE NATTEVAGT KOM JESUS
 

Jesus kom i sidste nattevagt.

 

 År 1948

 

Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Det var under Verdenskrigen  1914 , da Sønderjylland endnu hørte til Tyskland, at jeg blev indkaldt, blev uddannet ved fodfolket og om senere hen til fronten. Nyfrelst, men svag i troen, som jeg var, blev det en meget svær gang for mig. Jeg havde gerne villet bekende langt bedre, end jeg gjorde, men Jesus så i nåde til min ringhed. Det, jeg frygtede mest for var, at komme med til stormangreb, men da jeg havde lært at bede, sukkede jeg ustandseligt til Jesus om, at han dog vil hjælpe og ændre det for mig.

 

Men, som vi kom længere ud til fronten, blev spæn dingen større. Efter at have arbejdet ved forskellige kampforsyninger blev jeg forflyttet over til 34. Regiment, og det var netop et regiment, som de brugte til at storme og sætte ind, hvor kampen var hårdest. Vi lå i et fort uden for Rheims, og her i de vældige buegange var vi sikret mod fjendens kugler.

 

Men Glæden over det var ikke stor, når jeg tænkte på at skulle være med til at ud gyde blod. Så en eftermiddag kom der bud om, at vi skulle gøre os klar til at rykke ud, da fjenden trængte på, og vore kammerater forude ikke kunne holde stillingen. Jeg stod som lamslået henne i en krog ved mit leje. Nu vidste jeg, at det gjaldt liv eller død. Jeg så en af mine kammerater få tårer i øj­nene, jeg råbte til Jesus: Kære Herre Jesus,! Hjælp mig, lad Faren drive over! Efter at have stået sådan en lille stund kom der bud, at vi kunne lægge sagerne ned, faren var overstået. Efter den tid blev jeg forflyttet til artilleriet, fik heste at køre med, fik det vældig godt og var fri for at være med til at storme.

 

 

Jesus kom i sidste Nattevagt.

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358962

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40268898010254sekunder