JESUSLIVET - I ER GUDS MARK

I er Guds mark


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


1. Korinter Brev.3.vers.9. Vi er Guds i Kristus. Vi er Guds medarbejder. Når, nogen siger vi er helt på herrens mark er det faktisk nøjagtig, det vi som Jesus troende er. Vi er på Herren Jesu mark for at forkynde Evangeliet til fuldstændig frelse og helbredelse. Men, vi er samtidig også Guds mark. Vi er en mark hvorpå Gud Herren pløjer, ofte dybt, og sår. Han vender vores hjertes jord så den er sund og frisk hele tiden, uanset hvordan vi selv har det vil vore hjertes jord altid være helt frisk fordi. Vi er Guds jord.


Før var vi så at sige vores egen jord. Inden vi blev fødte på ny, gjorde vi kun hvad vi selv ville og var tvunget til at gøre pga. syndens magt som herskede i os. Nu er vi Guds i Kristus. Vi er ikke fuldkommende i vort ydre. Men perfekte og total nye skabninger indvendig. Vi er helt nye skabninger alt er blevet nyt. Takket være Jesus Kristi Ånd, som bor i os og selv gør sit værk færdige.


Måske er du ikke klar over at du er Guds i alle ting og ikke længere er din egen herre. .1Kor.3.16. I er Guds tempel vers.17. Siger om nogen gør dette tempel urent skal Gud ødelægge det menneske. Se. Du kan ikke gøre hvad du selv vil om du følge Jesus i dit liv, og ikke kun med dine ord. Du er Guds mark. Du er Guds tempel. Din krop og alt hvad den indeholder, tilhører Gud Herren.


Det giver os stor tryghed at vide, ved tro at være overbevist om det. Vi er Guds. Den velkendte salme.23. Siger også at Herren er vor Hyrde. Vi kan være uden frygt for det der kommer og de ting vi står i. Fordi. Vi Guds i Kristus. Han holder os i Sin hånd, hvad der end kan ske, går Jesus med os igennem alle ting. Han som er i os er stærkere end alle andre ting. For Ham lever vi, og i Ham dør vi. Nej. Vi dør ikke. Vi har nemlig evigt liv.


1. Kor.6.15-20. Her mindes vi igen om. Vi er Herrens tempel. Det tempel som Guds hellige Ånd bor i. Derfor. Kan vi frit bevæge os i ånden sammen med Jesus. Vort ydre forgår, bliver til det støv det kom fra. Vi udånder alle, (dør). Vort indre (den nye skabning) dør aldrig. Det er i den nye skabning, vi lever og er sammen med Jesus i. Vi er blevet Åndelige skabninger i troen på Jesus og vi dyrker Gud Herren i Ånden som bor i templet. Dette tempel er noget Jesus bygger.


Han er Bygmesteren, vi er Hans levende stene. Derfor er alle der tror på Jesus også Guds værk i Jesus Kristus. Fordi. Vi har alle samme Herre og vi har samme Ånd, som bor i templet er vi søskende i Jesus Kristus. Og derfor er samme kærlighed som er i Jesus Kristus også i alle levende genfødte, som lever i samme Ånd, sammen med Jesus Kristus i sit tempel.


Mange aner desværre ikke hvad de selv synger, når de synger. Ved i ej i er tempel? Og når de så synger videre. Ja, vi ved vi er et tempel. Et tempel for Guds Ånd. Hvordan, kan nogen stadig synge, de ved de er et tempel for Guds Ånd, uden de lever i templet, i Ånden sammen med Jesus Kristus og er et med Ham i alt? Det er sørgeligt at se hvordan mange i dag, er bedraget af religiøsitet, uden at de er det de synger om og siger man er som kristen.


1. Kor. 3.9. I er Guds mark, ikke jeres egen mark. Om I da virkelig tror på Jesus? Mange trænger til at få deres hjertes jord vendt på ny. Så Guds Ånd ikke skal gå bedrøvet bort fra tempelet, når det er fyldt med alt mulig andet, end det der hører Guds rige til.


Så. Søg da først Guds rige i stedet for dit eget. Så skal du få alt andet i tilgift. Hvor er Guds rige for dig, langt borte? Når Guds rige er i tempelet kan det jo ikke være så langt borte fra dig!

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 352023

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34018993377686sekunder