JESUSLIVET - I VAR ENGANG.

En gang var I.


År 2011.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


For engang var I mørke, men nu er I lys i Herren; lev som lysets børn, for lysets frugt er lutter godhed, retfærdighed og sandhed. Ef 5,8-9Så du hvad der stod?

Engang. Engang var vi mørkets børn. Vi havde engang en anden herre nemlig denne verdens fyrste Satan. Men da vi blev kristne, blev vi fødte på ny af Gud selv. Ser du Paulus forkynder også, at vi ikke er af denne verden? Vi er nye skabninger i Jesus Kristus.Tro på Herren Jesus så skal du blive frelst.

Mange kristne går jo rundt som om de stadig er det de var, inden de kom til tro på Jesus De har glemt at de ikke er som de var engang. Hvorfor? Fordi. De ikke lever i lyset. De lever stadig i kødet, derfor synes de ofte slet ikke de har nogen glæde og sejr.Måske lever du som kristen i et liv hvor du lige som halter. Det ene øjeblik synes du, det går helt godt, det næste øjeblik synes du det går dårligt. Op og ned som en havets bølge. Så begynd du nu at tro på Evangeliet til din frelse.

Du har fremtid og Guds levende håb, Jesus Kristus at leve for og i og ikke hverken andet, andre, eller dig selv. Men, det er igen noget du i tro må vælge at gøre. Du har helt frit valg med hensyn til dit liv, men det du vælger at leve i og for vil altid få nogle konsekvenser for dig.Du vil altid høste det du sår. Men vælger du nu at tro på Ordet og leve med Jesus i tro, vil du få er rigt velsignet liv. Jeg skal nemlig sige dig. Gud har ikke sit velbehag i dit køds lidenskaber og lyster. Heller ikke i dine egneg tjenester, som du mener du bør udøve.Du ved nok, som kristen er du omvendt ikke?

Derfor er et kristent liv helt modsat eller omvendt det liv vi levede før. For engang var I mørke, men nu er I lys i Herren; lev som lysets børn, for lysets frugt er lutter godhed, retfærdighed og sandhed. Ef 5,8-9.Få du nu lært, at det er et skel mellem dit gamle livs mønster og Guds nye livsmønster i Jesus Kristus.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362069

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52239608764648sekunder