JESUSLIVET - IKKE AK OG VE
   

Ikke ak og ve, men lov og prisÅr 2011


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkEf. 1,6-7: ”Til lov og pris for sin nådes herlighed, som han skænkede os i den elskede. I ham har vi forløsning ved hans blod, syndernes forladelse, så rig som Guds nåde er.”

I Jesus livskilden jeg levr hver dag, er det en gammel sang der hedder. Vi ved nok alle at at positivt livssyn forlænger vort liv og giver os livskvalitet. Hvorfor se sort på det hele når vi ved oppe over alle de grå og sorte skyer er Himmelen altid lys? Oppe over alt sidder Jesus og venter på os.


Ef. 1,6-7: ”Til lov og pris for sin nådes herlighed, som han skænkede os i den elskede. I ham har vi forløsning ved hans blod, syndernes forladelse, så rig som Guds nåde er.”

Gud har givet os noget, ser du det? Sin nådes herlighed, som Gud gav os i Jesus. Gud har givet os livets Lys Jesus. Se i joh 1. hvordan Lyset er kommet til os.
Gud er kærlighedens lys. Gud vil, lige som Jesus at vi skal se lyst på tingene og ikke gå og leve i mørket og være små deprimerede hele tiden. Men det er ikke noget vi selv sådan kan tage os sammen til. Vi kan ikke forandre vor gamle natur (Adams-livets natur). Men vi kan i fuld tillid bede gud ved sin HelligeÅnd om at korsfæste vor gamle pessimistiske natur på Jesu Kristi kors og da vil Han også gøre det, så vi kan ære både Gud og sønnen Jesus ved at være positive indstillet.
Vi ved at Gud troner på vore takke ofre og lovsange men vi kan ikke takke og synge lovsange til vor Gud om vi ikke har et positivt livssyn.
Derfor må vi alle have en sinds-forvandling så vi ikke lever i ak og ve men i tak og pris.
Men, desværre findes der også kristne der ikke ønsker et forvandlet sind. Fordi, så får de ikke længere opmærksomhed fra andre, så kan de jo ikke længere klage over hvor hårdt de har det, og give omstændighederne skylden for deres mismod. Derfor spørger Jesus dig. Hvad vil du Jeg Jesus skal gøre for dig?
Ef. 1,6-7: ”Til lov og pris for sin nådes herlighed, som han skænkede os i den elskede. I ham har vi forløsning ved hans blod, syndernes forladelse, så rig som Guds nåde er.”
Lad Gud begynde på dit sinds-forvandling, indefra og ud. Men Gud gør det ikke om du ikke selv vil samarbejde med Ham i Den HelligeÅnd.
Vil du ikke vil dit liv altid være ak og ve og ikke tak og pris.

amen 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358580

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57146000862122sekunder