JESUSLIVET - INGEN KAN KOMME TIL MIG UDEN FADEREN
   

Ingen kan komme til Gud Far uden gennem Jesus.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk

Jesus siger "Ingen kan komme til mig, uden at Faderen som sendte mig, drager ham; og jeg skal oprejse ham på den yderste dag" (Joh.6.44)Ingen, heller jeg, kan blive frelst, født på ny, uden at Faderen drager det menneske til Jesus kristus Guds søn. Alt står virkeligt i Gud Faders hånd.

Det er sandt. Gud ønsker at frelse alle mennesker. Men Gud ser også at der er nogen mennesker der ikke vil frelses fra deres synder, derfor går mange fortabte fordi. De selv bevidst vælger at sige nej tak Til Guds udrate hånd til frelse.

Selvom vi har nød for mennesker, vi beder, vi vidner, vi inviterer dem til at tro på Jesus, og hvad vi ellers gør i håbet om mennesker vil tro på Jesus, skal mennesket, drages til Jesus af Guds Ånd.

Hvad nytter det så vi gør noget?

Hvad nytter det vi beder for ufrelste? Gud bestemmer jo alligevel i sidste ende, hvem Han vil drage til Jesus. Det nytter både at prædike, vidne og bed og gøre andre gerninger i Evangeliets tjeneste. Guds Ord vender aldrig tomt tilbage.

Når vi beder. Da husker vi selv bedre det menneske, vi arrangerer os i personen. Vi har nød for personen, vi sørger over personens eventuelle fortabelse. Vi vil gøre alt for om muligt at lede personen til Gud, så Gud kan drage personen til Jesus.

Vi kan godt få en nød lagt ned i vore hjerter om en bestemt person, og da er det Gud der ved sin Ånd giver os denne bønnebyrde. Her handler det også om en kamp i åndens verden (Efes 6) det drejer sig om vi beder i tro og fra river fjenden sit bytte ved at være med til at bane en vej til personen for HelligÅnden som drager personen til Gud. Når vi beder, er Guds Ånd i bevægelse, og arbejder på vedkommende. Her tror jeg, nogen har glemt en væsentlig del af vor Gudsdyrkelse. Man har glemt bønnens vej.

Når vi ser tilbage. Kom vækkelserne altid ud af bøn. Vil vi have flere med på vejen og velfungerende menigheder, må vi bede på samme måde som de aller første disciple gjorde det. Vil vi se Guds rige midt i blandt os må vi selv hver for sig, være på plads i vore personlige bønsliv, ellers ender vi en stor forvirring, hvor den ene beder i øst mens den anden beder i vest. Her er det enormt vigt vi har samme Ånd og vi beder i Ånd og i Sandhed. Alt for mange kristne kender ikke at bede i HelligÅnden. Her er det ikke at tale i tunger, her drejer det sig om 'at være e´t i Ånden med Herren Jesus. Så vi beder i den samme Ånd som Jesus beder i.

Jesus siger "Ingen kan komme til mig, uden at Faderen som sendte mig, drager ham; og jeg skal oprejse ham på den yderste dag" (Joh.6.44).

Vi har kun bønnens vej om vi vil vinde mennesker tilbage til Gud rige så flere må komme til Jesus. Vi kan ikke bestemme over folks valg. I sidste ende tager folk selv deres beslutning hvor de vil tilbringe evigheden henne. Men vi kan være med til at bede nogen ind i Guds rige. Ved at bane vejen i den Åndelige verden, ved at kæmpe i tro for nogen, som Gud ved HelligÅnden har lagt på vore hjerter (Efes 6).

Vi kan intet selv gøre for at frelse nogen. Vi kan ikke, ved at oplyse folk om både død og helvedes pine, omvende en eneste. Vi kan kun bede og lade HelligÅnden vidne igennem os, ved at vi ledes i Guds forudtilrettelagte gerninger og der ved bliver ledt til de personer Gud ser vil frelses.Jesus siger "Ingen kan komme til mig, uden at Faderen som sendte mig, drager ham; og jeg skal oprejse ham på den yderste dag" (Joh.6.44).

Amen 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359154

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33855390548706sekunder