JESUSLIVET - INGEN SELVANKLAGER TIL DIG LÆNGERE

Ingen selvanklager til dig længere


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Om du døjer meget med anklager også selvanklager så læs/hør Romerbrevet kap 8.


Derpå skal vi kende, at vi er af sandheden; og da kan vi for hans åsyn stille vore hjerter tilfreds, hvad end vort hjerte måtte fordømme os for; for Gud er større end vort hjerte og kender alt. I elskede, hvis vort hjerte ikke fordømmer os, har vi frimodighed over for Gud.”1.Johs. 3,19-21:


Vi kan alle komme ud for fordømmelse, når vi har begået fejltrin i livet. Og har vi erfaret tilgivelse ved Jesu Kristi blod, må vi også kunne tilgive os selv. Verset er god medicin mod hjerter, der bliver ved med selvfordømmelsens forfærdelige svøbe.


Det er kun en ting der kkan forhindre dig i at modtage fuldstændig forløsning, syndernes forladelse og være i stand til at tilgive, lige som du selv er tilgivet, Det er om du nægter at tro på at Guds offer blod på korset også dækker al din synd, dine fejl helt.


Jesus Kristus har engang for alle fuldbragt sit endegyldige offer for alle dine synder.


Gud ser ikke dine synder mere. Han ser dig kun gennem Jesu Kristi offer på korset. Du skal se på korset og i fast tillid takke Gud for blodet som dækker al din synd og skam.


Rejs dig op, bliv ikke liggende i dine selvanklager. Jesus Kristus har udslettet dit anklagende skylds brev og nedbrud den adskillelse der var mellem dig og Gud.


Derpå skal vi kende, at vi er af sandheden; og da kan vi for hans åsyn stille vore hjerter tilfreds, hvad end vort hjerte måtte fordømme os for; for Gud er større end vort hjerte og kender alt. I elskede, hvis vort hjerte ikke fordømmer os, har vi frimodighed over for Gud.1.Johs. 3,19-21


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358783

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61058902740479sekunder