JESUSLIVET - INGEN UNDSKYLDNING.

Ingen undskyldning.


ROM.2-3.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkRom.2.1-9.Ingen har længere nogen undskyldning for til sidst at sige, når vi står foran Gud. Vi vidste ikke bedre. Vi ved bedre. Fordi skriften siger det. Vi har ikke nogen rettigheder til at dømme andre. Vi må bedømme. Men kun ud fra Hvad skriften siger. Gud venter ikke med Sin dom. Folk bliver gjort uværdige til Sønnens rige om ikke Ordet bliver efterfulgt i ens liv. Mange har dårlige nerver påstår de. Men meget kunne være undgået af samvittigheds kvalerne om alle havde hørt efter fra begyndelsen. Nogen har fået et uværdigt sind og er blevet forhærdet. De er hverken til at hugge eller stikke i. De er bundet i deres egen forudfattet mening om Gud og de lader sig ikke overbevise om andet end de selv vil vide af.


Rom.2.10-29. Gud ser ikke på gerningerne som sådan. De kan ikke frelse eller omvende et eneste menneske til at gøre retfærdigheden. Loven blev givet til Moses og Israelitterne. Men Kristus ville de ikke have med at gøre. Derfor opgav Gud på mange måde Sit første fødte folk og vendte sig til os Hedninger for om det skulle være nogen at os der ville tro på Sønnen. Vi som Hedninger er ikke opdraget eller Har lært Mose lov vi er Hedninger af herkomst og ikke Israelitter eller jøder. Vi kan ikke overholde loven som vi ikke kender. Og skal heller ikke forsøge at gøre det.


Rom.3.1-31. Loven er Hellig. Den er god den er gavnlig om vi lærer at bruge den som den bør bruges. V.21-26. Vi retfærdiggøres ved tro på Jesus og vi er frelst af Guds benådning. V. 30 Gud vil også retfærdiggøre os som ikke er Jøder eller omskåret fysisk men derimod i vore hjerter/sind.


Gal.1-2. Paulus fortæller at vi kan tro på hans Ord. Han var udsendt af Gud. Paulus vers 14. Vers 15 Paulus var udvalgt allerede i moders liv, før han var født. Akkurat som vi er det. Før verden blev til har Gud kaldet/udvalgt os i Sønnen Kristus til at bære Hans Søns navn på vore pander. Det gøres ved at vi er vidner i vore liv og ikke kun med Ord. Kap.


Paulus formaner os til i vers 16-21 at holde fast i vi er frelst af Guds nåde og lovgerninger eller humanistiske gode gerninger ikke frelser og retfærdiggør nogen som helst. Vers 21. Var der retfærdighed ved loven så var det jo ikke nødvendigt at Jesus skulle komme og dø for alle vore synder. Som han siger i vers 19. Vi er døde fra eller for loven. Alle lovens krav er ophørt og har ikke nogen krav på nogen af os.


På grund af Jesu blod har vi nu fået adgang til Guds det aller Helligste. Og vi kan med frimodighed gå ind foran nådens trone og der finde hjælp og nåde i rette tid. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358452

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34625101089478sekunder