JESUSLIVET - INGEN UTUGTIG KOMMER IND.

Ingen utugtig kommer ind.År 2013.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Mange ved ikke hvad ordet utugt betyder i dag, Her kommer en lille forklaring på utugt. Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Utugt er betegnelsen for seksuel samkvem uden for ægteskabet. Indbefatter enhver form for seksuel handling mellem to individer der ikke er lovformelig gift. Gælder ikke kun samleje, men enhver form for gensidig tilfredsstillelse. Af nogle betragtet som et gammeldags eller forældet udtryk. Dette er dog ikke fordi ordet har mistet sin betydning, men fordi indstillingen til seksuel samkvem har ændret sig.Jesus siger.

Intet urent kommer ind i Himlen.


Paulus siger.

Ingen utugtig kommer ind.Der har lydt mange profetier om moralen der inden Jesus kommer igen, vil blive til umoral. Folk vil ikke leve efter Guds befalinger og følge Jesus, men de vil hellere leve som de gjorde inden syndfloden kom og som i Lots dage.


Paulus siger.

Lovløsheden vil tage overhånd.


Selv indenfor mange kristne rækker tages Guds Ord Bibelen ikke så nøje længere. Bibelens Ord forkyndes nok, men at være Ordets gøre, som Jakob siger, kniber det meget med.


Paus siger.

Vi skal leve i Ånden og ikke i kødets lidenskaber og begæringer.


Jesus siger.

Vi skal blive i Ham ellers hugges vi af vintræet.Vi kan ikke som kristne bare sænke den moralske dørtærskel og være Guds Ord overhørig.


Vi får at vide i Joh.Åb. Den som har øre, høre hvad Ånden siger til menigheden. Menigheden er os som er fødte på ny.


Hvordan skal folk udenfor menigheden/kirken kunne se forskel, se Lyset, mærke Saltet i os, om vi ikke underordner os Gud og følger Jesus i Åndens liv, men lever i kødets lidenskaber og begæringer. som begærer imod Guds Ånd?


Det er ikke lovens bogstavs liv vi skal igen skal til at leve under og i. Det er under og i frihedens lov hvor vi er frie for kødets lyster og lidenskaber, i Kristus og Han i os. I Hans Ånd og ikke i verdens ånden.


Ja, vi fristes af vort køds lidenskaber men i kraft Lammets blod kan vi sejre og stå som rene rensede fra al uretfærdighed. Alt sammen i kraft af Jesus i os, Hans Ånd i os og vi i Hans Ånd.


Paulus siger.

Vandre i Ånden, så vil I ikke udføre kødets lidenskaber og begæringer.


Du kan selv læse hvad Paulus siger i Romerbrevet om kød og utugt. Også om frihed fra alt det som strider imod Guds Ånd.


Jesus siger. Intet urent kommer ind i Himlen. Paulus siger. Ingen utugtig kommer ind i Himlen. Jesus siger. Velsignet er de rene af hjertet, de skal se Gud.


Lad os vandre/leve i Lyset (I HelligÅnden) så vi ikke ender i kød, selvom vi begyndte i Ånd.

Amen.
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358665

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,79670310020447sekunder