JESUSLIVET - INTET AF GUDS ORD FALDER TIL JORDEN.

Intet af Guds ord sæd falder til jorden


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


 

Ikke et Ord, talt af dig Herre, som du talte til Israels hus faldt til jorden. De gik alle sammen i opfyldelse. Josua.21;45. Johannes vidnede, og sagde. Jeg har set Ånden dale ned, fra Himmelen, som en due, Og den blev over ham (Jesus). Han er Guds Søn. Joh.1:32og 34.

 

Da verden blev til. Var Guds Ånd kraften, der bragte liv til det døde stof. (1mos.1) Da Jesus begyndte sin virksomhed, ved at lade sig døbe, svævede Guds Ånd over Ham.

 

Det var Guds Ånd, der gav menneskerne troen på, det var Guds Søn, Jesus Kristus. Når et menneske vælger at lade sig døbe, ved samme dåb som Jesus. Da er vandet ingen gerning i sig selv. Vandet frelser ikke. Men Guds Ånd er over vandet. Derfor kan vi tro. Her er Guds riges port. Porten til en god samvittigheds pagt med Gud. Når vi taler om Guds Ånd. Kommer vi ofte til at gøre tingene mere indviklede end de er. Det skyldes vore ord er begrænsede til, i mange tilfælde, kun at utrygge vore egne tanker.

 

Guds planer og tanker, forstår vi ikke ret godt. Slet ikke godt nok til at formulere dem, Med almindelige forståelige ord.  Vi ved godt. Gud er almægtig. Vi ved Hans magt og kærlighed er uden grænser.  Vore ord slår ikke til, når vi nu så gerne vil gøre det let for os selv og andre. I troens verden findes der tanker, som ingen menneskelige tanker er stærke nok til at bære. Gud giver os, tro og forstand til at gribe det, som vi ikke kunne gribe, fatte eller forstå i egene tanker. Guds Ånd der svæver over vandene (jorden). Er kraften der skaber liv, hvor der før var død. Det er Gud der skaber tro og liv i overflod. Med forstand til at fatte og forstå.

 

Lad os huske på: Gud er gaven. Guds er æren. Give Gud æren og magten, til at Han gør Sin vilje i vore liv. Så vi altid, under alle forhold. Siger Gud vor Fader tak. Ved at ære Ham, I vore liv og opførsel. Vi er sat til at være Guds vidner. Lys og salt. Men om vi har mistet lyset og kraften. Hvordan havde vi da tænkt os at være vidner. Vidne om. Guds Ånd svæver stadig over Jorden. Til frelse ved tro på Evangeliet. Korset som er en Guds kraft til frelse. Så mange som tog imod Ham, ved tro Gav Gud magt til at være Sine børn. Guds Ånd svæver over jorden i dag. Har du taget imod Guds Ånd?

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 338396

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59672808647156sekunder