JESUSLIVET - JA JEG ER FRELST


Jan Lund Nissen. 2007.Jesus er min frelser intet kan frarive mig Hans kærlighed. Det skal stå fast. Det er på trods af jeg mange gange kommer i tvivl og anfægtes. Så har Jesus Kristus sejret i mit sted. Jeg skal intet gøre for at op nå dette eller forsøge at leve op til Jesu standard. Jeg er købt fri med Jesu blod. Der på trods af jeg ikke altid selv kan se det. Så er det sket. Jesus er mit liv.


Dette her er en bekendelse. Et vidnesbyrd om hvor vidunderlig Jesus er. Ofte glemmer vi. Vi er frelste. Hvad skulle en bevidstløs, eller dement født på ny troende være, om det vat pga. Det vi tænker og det vi kan føle og vide, det kom an på? Er de ikke frelste for evigt?Jo en gang frelst altid frelst. Forstået på den måde er vi stadig i Jesus Kristus, lever i hans lys så har vi fællesskab med hverandre og, da dækker Jesu Kristi blod al vor ufuldkommenhed. Selvfølgelig kan det være ting man udmærket er fuldt ud klar over man skal omvende sig fra. Vil man ikke det, men bevidst vælger at leve i synd så er man uden for Guds rige og Kærligheden er ikke os. Men hvis vi bekender vore synder er Jesus Kristus vores mellemmand trofast og retfærdig så han tilgiver os alle vore misgerninger.Dette stykke er skrevet lige som tankerne kommer, jeg vil sige fra hjertet af, for på denne måde at udtrykke mit liv i Kristus. Jeg vil så gerne at du som læser får fat på at livet med Gud i Kristus IKKE har så meget at gøre med hvad der kan ses i det ydre. Det er ikke hvordan intellegentmæssigt, personen er. Mange tror man skal kende alt i Bibelen, være teolog og have en god uddannelse på en eller anden bibelskole før man er født på ny. Kan man lære et levende liv i Kristus? Nej det er et liv man får af Gud. Ved at man tror på Hans Søn Jesus Kristus.Man hører også gang på gang om diverse krav der bliver stillet op. Man skal endelig huske at læse i Bibelen ved et hvert ledigt øjeblik skal man meditere og reflektere over Guds Ord. Ja det er også korrekt. Gud er i sit ord. Ordet er os gavnligt til opbyggelse af alt hvad vi er og indeholder. Men alt dette må aldrig blive som en betingelse for at vi er frelste. Staffen og dommen for alle vore synder tog Jesus Kristus med sig i døden på korset.


Vranglære? Herlighedsteologi? Fantasi? Et drømme håb?Nej. Jeg drømmer ikke om noget uvirkeligt. Nej jeg er ikke herlighedsteolog. Nej. Jeg fantaserer ikke. Jeg håber ikke på noget som ikke er. Jeg har selv erfaret det som en virkelighed. Det er ikke nogen der har lært mig det, som et rollespil, jeg skal spille og leve før jeg er frelst.Ja. Jeg har været til mange møder, hørt mange prædikener, læst i Bibelen. Snakket med andre kristne. Men intet af det kunne overbevise mig om min evige frelse. Det har Gud gjort i kraft af Sin Ånd (HelligÅnden) som Gud min Far har sendt til mig. Ja Gud har sendt sin Ånd til verden ikke for at dømme den. Men for at, frelse verden og give os evigt liv i Sønnen. Jesus Kristus er livet. Sandheden og Vejen hjem.For min del er det Ånden der holder mig i live og opbygger mit indre. Det er Jesu Ånd der giver fred i mit sind. Det er Jesu Ånd der giver mig de kræfter jeg skal bruge i min hverdag. Det er Jesu Ånd der påskynder mig til at gøre Ham en tjeneste. Enten ved bøn eller en snak med et menneske i rette tid.

Jeg har også erfaret at det er Ånden fra Gud det gør at jeg kan elske andre. Det er HelligÅnden der smeder os sammen i troen på Jesus Kristus. Det er ikke bare en tese, om noget der nok måske kunne være sådan. Det er sådan.Jeg har også erfaret at der er nogle navne kristne, som jeg ikke længere kan være sammen med. Det er som om de har en anden ånd. Jeg bliver utryk, når jeg møder dem. Jeg har det som om jeg hele tiden skal være på vagt, passe på hvad jeg selv siger. Passe på hvad de siger om det nu også stemmer med Bibelen. Når jeg har det sådan, så er det altid en stemme inden i, der siger pas på. Her er noget galt. Det kalder jeg at blive vejledt af HelligÅndens milde stemme. Når jeg står i en sådan situation, beder jeg i mit hjerte, og passer på ikke at lade mig mærke med min mistanke. Fordi jeg skal sige dig. Jeg ved at mig selv og den onde, nogen gange godt kan spænde ben for Sandheden. Jeg går hjem og tænker over oplevelsen. Snakker med Herren Jesus om den, og stemmer den med Hans Ånd er det ok. Men stemmer det ikke, holder jeg mig borte fra de personer, så vidt det er mig muligt, man kan jo ikke helt undgå at møde dem. Ofte må jeg bare bede for dem. Jeg har ikke nogen ret til at fordømme eller anklage nogen.Selvretfærdighed?

Nej. Jeg er den mest uretfærdige på jorden. Jeg har gjort værre ting end Paulus. Nok skriver Paulus at han er den ringeste. Dertil vil jeg sige. Jeg overgår ham i mit køds uretfærdighed. Men i kraft af Jesu blod er jeg renset fra al uretfærdighed og Jesus Kristus, og ingen andre er min fulde retfærdighed. Jesus er min mellemmand i all ting. Han står mellem Gud og mig. Han står mellem verden og mig. Han står mellem mig og synden. Alt står han som min mellem mand i alt.

Du er måske ikke helt på bølgelængde med mine tanker. Det er ikke sikkert du forstår min måde at sige tingene på. Men tænk lige på. Det er samme Jesus vi tilhører. Og dette er mit personlige vidnesbyrd. Ikke en prædiken eller et foredrag hvordan det bør og burde være. Det er det liv jeg personlig oplever, som et virkeligt liv i Jesus Kristus. Og jeg har meget at lære endnu.Måske kender du mig? Jeg ved ikke hvem der kommer til at læse dette. Ja. Da vil du også se mig når jeg er værst, du vil se mig når jeg græder og alt er sort, du vil se mig nå jeg er glad og alt er godt. Sådan akkurat lige som dig er jeg også.Tænk. Alt det med at være en kristen er et virkeligt liv.Det er IKKE et rolle spil, hvor man forsøger på at spille en andens liv. Mange kristne mener de skal leve sig ind i et Kristus liv, giver sig ud for at være noget så hellige, hellige forstået på den måde. Det er dem der har fundet livet og alt de gør et det liv man skal leve og det de siger, skal føres ud i livet . Opstiller regler og underlige ritualer, som så at sige ikke er os fortalt i Bibelen. De drejer Guds Ord så de kan bruge det for godt befindende. Gør man ikke efter deres hoveder, er man fortabt, og efter deres egen mening udelukket fra et evigt liv. De er som de skriftkloge i Bibelen, som farisæerne der ved alt men ikke selv har oplevet at Guds Ånd sætter fri fra loven og alle dens krav. De er bundet af loven og vil binde andre, for ikke selv at blive afsløret i deres hykleri. For min del har jeg erfaret. Det der drejer sig om, som kristen er. At man ikke gemmer sig bag nogle figenblade, som alligevel visner. Men at man er ærlig og IKKE lever et andet liv end det liv, i troen på Jesus Kristus, som Gud i sin nåde har givet os.Man skal aldrig forsøge at være anderledes i kirken/menigheden end man er der hjemme. Det er vores liv i dagligdagen der viser hvem vi er. Det er de bønner vi beder hjemme der viser hvor meget, eller lidt, tro vi har til det vi beder om.Det er et Åndeligt og liv hvor man går fra det ene stykke til det andet. For min del ofte igennem smertefulde ting hvor man næsten ikke kan se Gud i det, og alligevel bagefter ser man det var Gud der førte en igennem dette og hint.Salme. 109.31. Er blevet det jeg også tror på. Gud er altid ved min højre side. Og jeg er på Guds højre side. Du ved jo nok, at de på venstre side har valgt deres evighed i helvedet.Jeg har frivilligt valgt at tro på Jesus Kristus som er min frelser. Halleluja. Priset være Herren. Som østen er fra vesten har Jesus min konge fjernet alle min synder fra mig. Han husker dem ikke mere. Rom.8. Skal være min bekendelse, da det er mit nye liv i Jesus Kristus.Må Gud Herren velsigne dig i al din færd frem over. Tag det som du har læst som det personlige vidnesbyrd, det er. Og vær du med til ære Herren Jesu navn ved at du også bruger alt du har til at fortælle andre om dit personlige kristne liv. Der ved ærer vi nemlig Sønnen og Faderen.


Guds fred ønsker jeg dig i Jesu navn.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359144

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3821849822998sekunder