JESUSLIVET - JEG KOMMER TIL VERDEN OG FORLADER DEN IGEN

Jan Lund Nissen 2011.Jesus siger): Jeg er udgået fra Faderen, og jeg er kommet til verden; jeg forlader verden igen, og jeg går til Faderen.
Joh 16,28
Det er om Sig selv Jesus her siger. Jeg er udgået fra Faderen, og jeg er kommet til verden; jeg forlader verden igen, og jeg går til Faderen. Joh 16,28
Men. Vi som er fødte på ny er også udgået fra Faderen. Vi blev draget til Jesus af Gud og blev Guds børn fordi Gud fødte os dertil. Vi gik over fra at være i verden til at være i Guds rige. På samme måde som Jesu udgik fra Faderen udgik vi i kraft af vor nye fødsel også fra gud Far. Så du det?
Udgik, står det. Vi ønsker at ligne Jesu, Han udgik fra Faderen. Jesus gik ikke ud før Han vidste det var Faderens vilje det Han gjorde. Vi skal heller ikke gå ud, gøre noget før vi ved det er fra Faderen.
Vi bliver skuffede mange gange fordi. Vi ikke går ud fra Far. Vi hører ikke ordentlig efter før vi kaster os ud i ting som vi bagefter tænker om. Hvad var det her for noget? Det her gav heller ikke noget resultat. Det mislykkedes det her. Hvorfor? Vi udgik ikke fra Faderen. Vi glemte lige at spørge Far til råds før vi gjorde noget. Vi glemte lige at vi ikke er vor egen længere men underlagt en andens Herredømme og ikke selv kan noget fordi vi er døde sammen med Jesus på korset.
Vi må gå retur til Gud vor Far og udgå fra Ham om tingene skal lykkedes for os. Jesus gjorde det vi må gøre det.

Og ja, det er godt at vide, være overbevist om. Jeg er udgået fra Faderen, og jeg er kommet til verden; jeg forlader verden igen, og jeg går til Faderen. Joh 16,28. Jesus har været her før os i alle ting, og Han er nu hos vor Far hvor Han venter på os. Men vi har lige noget vi skal gøre inden vi også går Hjem. Vi er Guds medarbejder. Men vi kan ikke gå i egen kraft. Vi skal som Jesus gå til Gud Far og der få al visdom og instrukserne for vor arbejdsgang også i dag.

Matt.18,3: Sandelig siger jeg jer: Hvis I ikke vender om og bliver som børn, kommer I slet ikke ind i Himmeriget.Gå til Faderen i dag og erfar selv hvilken forskel det gør i hele dit liv.

Amen.
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359072

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,98491787910461sekunder