JESUSLIVET - JEG MODTOG DET
 

Jan Lund Nissen.


Første korinterbrev. Kap. 11,Vers.23-32. Jeg har modtaget fra Herren alt hvad jeg har overleveret til jer(Læs selv)

 

 

Så er spørgsmålet. Ja, men hvem er da så værdig? Hvem af os er så helt værdige til at tage del i Herrens måltid? Er vi rene lige som Jesus selv er ren i alle vore handlinger og tanker? Igen tyve, løgnere, osv. kommer ind i Guds rige. Det er noget vi ved er sandt, derfor gør vi jo også alt hvad vi kan for at oplyse ikke troende om det, ved at vi forkynder evangeliet til frelse, hvad enten det er passende eller upassende for folk. Men, hvad med os som tror på Jesus. Vi som tror på korset og dets, i manges øjne, idoti. Er vi så fromme, som alle giver sig ud for at være, når de nok så fromt rækker ud efter Herrens brød og drikker hans drik?

 


Ja, vil de fleste siger med det samme! Løgn siger jeg. Hvad! Løgn siger nogen. Ja det er løgn. Alt er ikke som Herren Jesus siger det skal være før man tager del i brødet, Jesu legeme, og drikker Hans blod, vinen. Ikke at det bliver til Hans krop og blod. Slet ikke. Vi mindes hvad Han gjorde for os og vi mindes at vi selv står i samme liv som Han gjorde. Men, om alt var som Bibelen siger det skal være så var der jo ikke nogen bagtalelse i kirken/menigheden, så var der ikke nogen der ville bestemme over andre ved at give sig ud for at være højere på rangstigen, som er løgnens stige, vi skal ikke nå op til Gud, Gud når her ned og vi er alle lige i Hans billede, dog med forskellige funktioner på Hans krop, kirken/menigheden. Om alle tog ordet alvorligt så havde vi fred, Guds fred i blandt os i stedet for en masse spektakel og ufred. Om alt var som Bibelen siger så ville alle elske hinanden som vi alle hver i sær er uden at misunde den anden. Ingen mordere kommer ind i Guds rige. Mordere siger du! Vi slår da ikke ihjel! Gør I ikke? Hvor mange har du slået ihjel med dine ord, med dine dømmende blikke, som ligner knive der kunne dræbe. Hvor mange har du været med til at holde nede i dit hovmods stolthed, ved at du knejsende går forbi og bare ryster lidt på hovedet af de som ikke altid gør tingene på din perfekte måde? Hvor mange har du ikke stillet i dårligt lys ved din sladre, når du viskende siger til andre. Jae det er da ikke for at sige noget, men jeg synes da lige du bør vide det og det om den og den, bare lige så du nu er advaret, var det ikke lige netop der du skulle tage det med dig hjem og lukke din dør og gå i forbøn for de du snakker om?

 


 

Kære læser. Jeg vil. Du skal tænke efter i dit eget liv, derfor har jeg stillet det lidt skarpt op, så du kan se hvor dit problem i dit liv er. Hvor mange er værdige til at tage del i nadveren, er du?

 


 

På grund af Jesu blod har vi nu frimodighed til at gå lige ind i det aller helligste, ind for din tron Gud, synger vi. Har du denne frimodighed. Ellers gør op og få den igen om den er borte.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358499

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36540198326111sekunder