JESUSLIVET - JEG VIL SÅDANSET NOK VÆRE KRISTEN
 

Jeg vil sådan set nok være kristen, måske er jeg det?


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Gud er kærlighed.

Johannes evangeliet 3:16-17 Således elskede Gud verden, at han gav sin Søn den enbårende, for at hver den, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have et evigt Liv. Gud sendte ikke sin Søn til verden, for at han skal dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham.Gud vil alle skal frelses.

Gud vil, at alle mennesker skulle frelses og komme til Sandheds erkendelse. 1.Timoteus. 2.44Der er kun en vej for frelse. Jesus.

Jeg, Jesus, er Vejen og Sandheden og Livet; der kommer ingen til Faderen uden ved mig. John 14:6Jeg vil godt, men er ikke god nok.

Alle har jo syndet, og har mistet æren fra Gud, også de bliver retfærdiggjorte uforskyldt af hans nåde ved den forløsning, som er i Jesus Kristus, Romerbrevet 3:23-24.Alle også vi kristne er fortabte syndere, vi mistede også Guds frelse ved vore synder. Men Gud gav os fremtid og håb. Gud beviser sin kærlighed over for os, ved at Kristus døde for os, medens vi endnu vare syndere. Så meget mere skal vi altså, da vi nu er blevet retfærdiggjorte ved hans blod, frelses ved ham fra vreden. Romerbrevet 5:8-9.Ja, jo. Jeg tror nok jeg er en kristen men, men jeg har gjort så meget ondt også efter jeg blev kristen.

Af Nåden er I frelste ved tro, og det ikke af jer selv, Guds er gaven; Efeserbrevet 2:8. Som kristen er vi under Guds nåde. Alle vore ´dumheder`, synder ondskab vi har gjort er under Jesu blod i kraft af Guds nåde. Vel at mærke om vi stadig tror på korset, blodets renselse fra al uretfærdighed med vore hjerter?


Men så mange, som tog imod Jesus, gav han magt/autoritet til at være Guds børn, dem, som tro på hans navn; John 1:12 12 Lovet være Gud, vor Herre Jesu Kristi Far, som i sin store barmhjertighed har genfødt os til et levende håb ved Jesu Kristi opstandelse fra de døde. 1 Peter 1:3. Der står skrevet, til at være Guds børn, der står ikke skrevet, vi engang om vi nu opfører os pæne nok kan være så heldige at blive det. Vi er Guds børn nu medens vi er på jorden.Skulle Gud lyve?

Er vi Hans børn er vi også arvinger. Husk på, som Guds børn er vi Jesu søskende. Tror du Gu kunne finde på at fordømme sine egne børn? Tror du Jesus kunne finde på at smide Hans egne søskende på porten? Om det skulle være tilfældet, hvilket det ikke er, var det jo ikke nogen grund til at være kristen, og tro på Jesus. Så kunne vi jo ligeså godt leve som vi vil, og så bare afvente situationen. Lev i dag, dø i morgen.


Det vil også sige. Vi kunne lige så godt afskaffe alt angående højtiderne. Jul. Påske pinse Kristi Himmelfart, og så bare glemme alt om det som vi ellers mindes ved de forskellige højtider?


Eller lad os spørge.

Hvem tør af hele sit hjerte kalde Gud en løgner? Han gav os alt. Han skabte os i sit billede.(Sl.139) Han gav os Sin Søn Jesus, så alle vi som vil tro, og tror på Hans navn bliver frelste, uden en eneste domsanklage til os.(Rom.8).


Bekend det du tror.

For hvis du med din mund bekender, at Jesus er Herre, og i dit hjerte tror, at Gud har oprejst ham fra de døde, skal du frelses. Rom. 10:9.


Det du bekender/siger med din mund indeholder du, og tror på.


Gud i Jesus elsker dig.

Jesus elsker dig lige så meget som Gud Far gør. Han venter på dig. Tro på Ham så skal du blive frelst. Frelse indebærer også befrielse fra dine selvanklager og andres domme over dig. Romer 8. Der ikke nogen fordømmelse for den der i Kristus. Altså ved din tro.


Venlig hilsen fra en Guds benådet synder.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358420

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36036205291748sekunder