JESUSLIVET - JESU SIDSTE REJSE TIL JERUSALEM


Poul Oldeneborg 1941



Der står i Lukas 9.51 om Jesus. Da Han for sidste gang rejste til Jerusalem, og vidste at de ville korsfæste Ham der, fæstede han sit ansigt på at drage der op. Der må have været en der har set Jesu ansigt den dag, som har fortæller os om dette. Han må have set Jesu ansigt, hørt Hans ord. Jesu har helt sikkert set meget alvorlig ud, som en mand der går og tænker på noget vanskeligt. Du skal lige huske på. Jesus havde ikke prøvet at dø før, og vidste ikke, som vi gør i kraft af Ordet, hvad døden virkelig indebar af smerter. Jesus er Guds Søn, Han havde aldrig før I Himmelen haft nogen smerte.




Men Jesus overvejede ikke et sekund at vende om og ikke gå i døden for os. Han standsede ikke op på vejen og så efter en anden vej. Han havde set andre blive korsfæstet før Ham og han vidste han ville møde lidelserne og døden. Men Jesus vidste også at det var derfor Faderen havde sendt Ham, så han kunne lide døden i vort sted, og Jesus var ikke ulydig men gjorde Sin Faders vilje fuldt ud. Han tænkte på de mennesker, dig og mig, som Han var kommet for at frelse og Hans kærlighed til os var stærke end dødens smerter.




Han hverken kunne eller ville svigte os syndere. Han blev lydig til døden, ja, døden i vort sted på et kors. Han var fast besluttet på at Han ville frelse os. Han havde sit ansigt fast fæstet på os i kærlighed. Se, hvor stor en kærlighed, Gud har vist os i Jesus Kristus.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358810

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,98592710494995sekunder