JESUSLIVET - JESU TIME I HAVEN

Poul Oldenborg 1941.
Da timen kom for Jesus strid, gik han til Getsemane, hvor han så ofte før havde været. Se! Jesus havde også sit private lønkammer, et sted hvor man beder alene og sammen med Gud, som vi også bør have hver i sær. Men, når Jesus vidste at Judas ville forråde ham, hvorfor gik han så hen til det sted Judas også kendte?
Fordi. Jesus også elskede Judas, fordi Jesus ikke ville slippe udenom døden, i vort sted. Jesus vidste det var det neste fuldkommende offer som kunne tilfredsstille Faderen helt så vi kunne gå fri, og Jesus ville kun gøre Faderens vilje. Så han gik ikke uden om noget, selv døden gik han i. Jesus gemte sig ikke, som vi ind i mellem kan forsøge at gøre, når vor fejhed overmander os. Jesus havde før sagt, det ikke var de andre, der tog hans liv, men han satte det helt frivilligt til, fordi han elsker os gjorde han alt for os.
Dette bud fik Jeg af min Fader(Joh.10.18). Han blev lydig til døden, ja, til døden på et kors. Jesus viste os Guds fuldkommende kærlighed der ved. Fordi han elsker os den dag i dag gjorde Han det. Gud er kærlighed og det er Jesus også, derfor er Han alt værd.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358223

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4751148223877sekunder