JESUSLIVET - JESUS BETROEDE SIG IKKE TIL NOGEN.

Jesus betroede sig ikke til nogen


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Men selv betroede Jesus sig ikke til dem.. thi han vidste selv, hvad der boede i mennesket. ” Johs. 2.24-25.


At få slået sine illusioner i stykker betyder, at der ikke længere er nogen falske domme i livet. At blive skuffet ved, at illusionerne slås i stykker, kan gøre os hårdkogte og ukærligt strenge i vor dom om andre, men når illusionerne slås i stykker af Gud, fører det os til det sted, hvor vi ser mennesker som de virkelig er, og dog er der ingen hårdhed, vi har ingen stikkende, bitre ting at sige.


Meget af det grusomme i livet udspringer deraf, at vi lider af illusioner. Vi er ikke sande overfor hinanden som kendsgerninger; vi er kun sande overfor vore idéer om hinanden. Alting er enten frydeligt og skønt eller tarveligt og usselt, alt i forhold til vor idé om den pågældende. At vægre sig ved at få sine illusioner slået i stykker er årsag til meget af lidelsen i menneskelivet. Det virker på denne måde: Hvis vi elsker et menneske og ikke elsker Gud, forlanger vi enhver fuldkommenhed og enhver retfærdighed, og når vi ikke får det bliver vi grusomme og hævngerrige; vi forlanger af et menneske, hvad han eller hun ikke kan give. Der er kun et væsen, der kan lindre den dybeste smertens afgrund i menneskehjertet, og det er Herren Jesus Kristus. Når vor Herre tilsyneladende er så streng med hensyn til alt, hvad der angår vi menneskers indbyrdes forhold, er det, fordi han ved, at ethvert forhold, der ikke er bygget på troskab mod ham, vil ende med fortræd.


Vor Herre stolede ikke på noget menneske, og dog var han aldrig mistænksom, aldrig bitter. Hans tillid til Gud og til det, som hans nåde kunne gøre for ethvert menneske, var så fuldkommen, at han ikke opgav håbet om nogen. Dersom vor tillid bygger på mennesker, vil vi ende med at opgive håbet om hver eneste en.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358684

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57028889656067sekunder