JESUSLIVET - JESUS BLEV FØDT SOM MENNESKE.
   

Paul Oldenborg 1941.



Jul er på mange måder en god tid. Vi fejrer julen fordi. Jesu blev født. Og hel fra gammel tid af, har man fastsat den. 25/2. som den dag hvor englen talte til jomfru Maria om, at netop hun skulle føde en søn, som skulle blive verdens Frelser.



Englen fortalte det i store dristige ord. Sønnen skulle blive Konge, have et evigt uforgængeligt herredømme. Også den engel som julenat fortælte hyrderne, ved Bethlehem, at Jesus var født, kaldte Ham verdens Frelser. Denne Konges og Herres rige skulle ikke ligne andre kongers riger, hvor der herskes over mennesker, men ikke over deres hjerter. Jesus ville herske over hjerterne/sindene, og bo i dem ved Sin Kraft og fred, og styre menneskernes tanker og vilje.



Andre herskere har udesåter, men Jesus har tilbedere, og efterfølgere der tjener og følger Ham frivilligt.




Andre riger skabes og forgår men, Jesu Kristi forgår aldrig. Andre verdensherskere bliver til intet og glemmes, men Jesus lever til evig tid, og for Ham skal alle til sidst bøje sig. Ham vil vi tilhøre, og tjene.




Da Maria, Jesus mor, nu havde haft besøg af englen, rejste hum til sin familie, Elisabeth. Da hun besøger hende giver hun sig til at synge en lovsang til Gud, for Hans godhed mod hende og hendes folk. I denne sag heder det. Lukas. 1.48. At Gud Herren har set til sin tjenerindes ringhed. Hun siger slet ikke noget om hun skalophøjes til himmeldronning og blive andet end et syndigt menneske. Men hun glæder sig ved at Gud Herren så til et menneske, der var så ringe og hun ved sin egen måde kunne tjene Ham.


Også overfor os bliver der noget til glæde for os ved det. Fordi. Alt det, vor Herre Jesu Evangelium siger til os, er det samme som Gud viste Maria, nemlig nåde fred og barmhjertighed. Gud har set til os fra Sin himmel, og er kommet os til hjælp i vor dybe nød og ringhed.



Han havde intet Han kunne få hos os. Han kunne heller ikke forlange noget af os og ligesom sige nu skulle vi løfte os selv op til Ham og svæve op til Ham. Han bøjede sig ned til os ved at sende Sin elskede Søn til os gjorde Gud det for os. Gud sendte Sin Søn til Maria først til at leve iblandt os, være vor Frelser og ophøje os i Sin nådes kærlige overbærende. Han købte os til at være Hans børn fra hvis læber gud vor Far gerne hører takke sange og lovprisnings glædes bønner.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362816

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55242609977722sekunder