JESUSLIVET - JESUS TALER OM TROENS BØN

ukendt.

Jeg fandt der her i mine gemmer    håber andre bliver glade for det.

Jan Lund Nissen.

 

 

Da Jesus taler om troens bøn og giver et løfte uden begrænsning, føjer han dog en lille betingelse til. Han siger: "Alt, hvad I beder og bønfal­der om tro, at I har fået det, så skal I få det." Hvil­ket løfte! Hvilken rækkevidde! Alt, siger Jesus! Men han giver os også forklaringen på, hvorfor troen ikke altid er så levende i vore hjerter: "Og når I står og be­der, skal I tilgive, hvis I har noget imod nogen, for at jeres Fader, som er" i Himlene, også kan tilgive jer jeres overtrædelser. Men hvis I ikke tilgiver, skal jeres Fa­der, som er i Himlene, heller ikke tilgive jer jeres over­trædelser." Mark. 11,24 - 26.

 

 

Hvordan kan vi komme frem for Gud, hvis ikke Gud har tilgivet os? Det er umuligt! Kongen må række scepteret ud imod os som mod Ester. Men Jesus siger, at en utilgivelig indstilling hos os hindrer Gud i at gøre det. Derfor vil vi også opleve, når vi begynder at søge Gud for alvor, at Gud vil pege på ting i vort liv, der skal rettes. Vejen ind i Guds nærhed opleves som en smertefuld proces. Den gør op med vor stolthed og vort hovmod. Gud siger: "J eg kender den stolte i fra­stand", Salme 138,6 - og han kommer aldrig nærme­re end FRASTAND.

 

Derimod står der: "Herren er nær hos dem, hvis hjer­te er knust, han frelser dem, hvis ånd er brudt." Sal­me 34, 19, og videre: "Byg vej, byg vej og ban den, ryd hindringer bort for mit folk! Thi så siger den højt ophøjede, som troner evigt, hvis navn er Hellig: I høj hed og hellighed bor jeg, hos den knuste, i ånden bø­jede, for at kalde de bøjedes ånd og de knustes hjerter til live." Esajas 57,14 - 15.    

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358623

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35024809837341sekunder