JESUSLIVET - KÆRLIGHEDENS PAGT

KÆRLIGHEDENS PAGT

Kærlighedens pagt


www.bibelen.dkHar du hørt historien om hans blod, et hjerte knust i skam?

Det var din histories dybe rod: Din synd den blev knust med ham.-

Det hænder, at hjerterne nu og da kan knuses på livets vej.

Det hændte én gang på Golgata: Guds hjerte blev knust for mig.


Du har helt sikkert hørt om Guds kærlighed i Jesus. Du synes sikkert. Det er en rørende, gribende beretning, om en der gik i døden for dig. Men, har du også oplevet Guds kærlighed?


Du har helt sikkert været med til nadveren.

Du har mange gange, ved nadveren, takket Gud for blodet. Men, har du oplevet Jesu rensende blod, som renser dig fra al uretfærdighed, og helt tager alle dine synder og smertefulde minder bort?


”Og han tog et bæger, takkede, gav dem det og sagde: ´Drik alle heraf; dette er mit blod, pagtens blod, som udgydes for mange til syndernes forladelse.´” Matt. 26,27:


Så der står. Til syndernes forladelse? Synderne tilgives, men de forlader dig også, ved din tro på korset og Jesu blod. Du har hørt. Man skal lære at leve med det, alle har noget med i rygsækken. Dvs. Alle bærer på et eller andet som de pga deres synd eller fortid ikke helt kan komme af med. Det er bare ikke helt sandt. Ingen behøver at gå og bære på, skyld, fordømmelse. Jesus fastnagle alt, hele din fortid på korset.


Du ved jo nok de dyppede alle i fadet. Sådan går det også ved nadveren. Alle drikker vinene, alle spiser brødet. Men så få tager imod Jesu udrakte tilgivende hænder, i tro.


Den nye Nådens Pagt ved troen på Jesu blod, er Guds kærligheds pagt til dig. ”Gud er kærlighed, og den, der bliver i kærligheden, bliver i Gud, og Gud bliver i ham. Deri er kærligheden fuldendt i os: at vi har frimodighed på dommens dag; for som han er, er også vi i denne verden. Frygt findes ikke i kærligheden, men den fuldkomne kærlighed driver frygten ud.” 1. Johs. 4, 17-18.


Du har hørt det før. Men uden tro er det umuligt at have Guds velbehag. ”Tro er fast tillid til det, man håber, overbevisning om ting, man ikke ser.” Hebr. 11,1:


Du ser ikke kærligheden, men du mærker den ved du erfarer den og den er total og fuldkommen, ikke sådan som verden giver, sådan alt efter hvordan man har det og gør noget til gengæld.


I dag får du rakt budskabet, du får rakt kærlighedens Guds hænder, men det er op til dig selv at række dine hænder ud til Gud og tage imod Hans kærlighed i tro.


Man kan stille vandet foran hesten, men vil den ikke bøje sit hoved ned i spanden og drikke dør den. På helt samme måde med Gud og Hans Ord. Man kan række dig Livets vand og brød men vil du ikke selv tage imod det og spise det i tro, vil du dø, og ikke erfare Guds kærligheds liv som et virkeligt liv.


”Jesus tog et bæger, takkede, gav dem det og sagde: ´Drik alle heraf; dette er mit blod, pagtens blod, som udgydes for mange til syndernes forladelse.´” Matt. 26,27:De dyppede alle i samme fad, spiste samme brød.Hvor dypper du henne i dag. Hvad spiser du i dag? 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347711

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,6423768997192sekunder