JESUSLIVET - KAN DIT LIV SIGE AT!

Kan dit liv sige?Jan Lund Nissen. 2007


Hvad siger dit liv? Eller hvad vidner dit liv, ikke dine ord, om?


Hvad vidner dit liv om? En hel masse fine bibelord, som du har tillært dig som du lige nøjagtig ved passer til den og den og ind den og den situation? Eller tør du lade dig lede af HelligÅnden også med ord og gerninger som du ikke selv kunne finde på at gøre og sige?


Du skal vide, når vi lever i Ånden, kommer vi ofte ud for at gøre ting, ikke synd, sige ord, ikke synd, som måske ikke lige passer os selv. Alt sammen for at vinde en sjæl tilbage til Gud. Vi som kristne kan ikke altid bruge samme sprog, som vi gør i kirkelige sammenhæng, vi kan ikke altid opføre os som vi ellers plejer at gøre, om vi er i tjeneste for og med Herren Jesus. Her spilder vi megen tid på os selv, vi skal mange gange sådan lige vurder om det nu da også kan gå an på den måde, eller vi skal lige overveje vore ord nøje, og inden vi ser os om er folk altså gået igen fordi vi ikke bare stolede på Gud i os og lod Ham tale sit eget sprog til andre. Vi hverken kan eller skal kontrollere Gud og langt mindre har vi ret til at stå og kritisere en udsendt tjener for metoderne eller ordvalget. Det er i 10000.vis af måder hvor på vi udtrykker Evangeliet til alles frelse. Enhver fugl synger med sit eget næb. selvfølgelig skal vi råbe vagt i gevær om nogen ikke forkynder Kristus og lever livet i og med Ham. Men al vor egen forudfattet meninger gælder altså bare ikke når vi tjener i Guds Ånd


Ingen kan sige: Jesus er Herre uden ved den Hellige Ånd.

Det er livs nødvendigt at et hvert menneske, engang i sine voksne år når til den erfaring: Jesus er min Herre, ham vil jeg tjene, i Hans hånd vil jeg lægge mit liv! Det er ved en omvendelse som er skelsættende. Bort fra verden mørke liv og over i Guds verdens lyse liv. Et liv hvor der vandres fra lys til lys, efterhånden som en nyfødt kristen vokser til. En virkeligheds oplevelse, hvor man ikke kun drømmer om et nyt og bedre liv. Men et liv som er nyt og leves som sådan. Hver Morgen bekræftes vi på ny i dette nye opstandelses liv. Det er mit liv, min kraft og min gerning, der må vise, at jeg hører Jesus til, følger i Hans fodspor, under beskyttelse i Hans nåde. I den nåde som er ny hver eneste morgen.


Når vi virkelig har fået Jesus som Herre er det også Ham, Hans Ånd, der driver os, og det er ofte på utraditionel vis. Vi kan ikke bestemme over Jesus. Vi kan bede og tillade Ham være Herre i alt.


Disse kristne kår kan vi kun leve i, i kraft af Hellig Ånden«.

Det betyder, at denne rige verden, med al dens glans er til fare og fordærv, selv for den ret troende. Vi angribes dag og nat af dens tomme begær og til lokkende lyster. Det er et skæld imellem den verden, som vi er taget ud af, og den verden de andre stadig lever i og er af. Og vi vil blive hånet og spottet fordi vi ikke længere tilhører dem, vi kalder for verdens børn. Vi er nok i denne verden, for nogens del i længere tid og for andre i kort tid. For dem, der lever uden Gud, er der kun en vej og det er mod evig fortabelse. Og evig adskillelse fra Gud og Hans kærlige nåde. Men vi har en sejrs fyrste, som et hvert knæ en dag skal bøje sig for. Og hver mund må da bekende at. Jesu Kristus er Herre. I håbet blev vi kaldede, til et evigt håb.


Et håb som Gud ikke vil gøre til skamme. Derfor må vi ikke lade os underkue og skræmme af de der ikke tror, når de forfølger os, lyver os alt muligt ondt på sinde. Den onde, Satan, er i de folk som ikke tilhører os, og vil på alle måde forsøge at få os lokket bort fra Jesu kærlighed og det evige liv. Satan vil have alle med sig i evig fortabelse. Derfor bliver vi, der er født på ny forfulgt. Om ikke ved fysisk tortur. Så ofte ved ondsindet og løgnagtig sladder, endda også i høj grad fra de der kalder sig kristne, af navn, uden de er det af gavn. Men Jesus som bor ved troen i vore hjerter skal lukke enhver mund, som ikke er af sandheden. Troen må derfor ikke svækkes, det er i troen vi er stærke, og ikke i hvad det ydre siger og viser. Lad ikke de der er fjender af den gode sandhed få lov til, hverken ængste os eller underkue os. Så vi ikke tør vise at vi tilhører en hel anden verden. Vi tilhører ikke denne jord. Vort borger samfund er i Himmelen.


Verden er blind i deres jagen efter rigdom og storhed. De tror blindt på løgnens herre, som visker dem i øret. Gør således og således, så får vi fred. Vi må forbedre verden og skabe en bedre jord. Det er forgæves de stræber efter en fred, som de aldrig finder uden de omvender sig og tror på Jesus Kristus. Himmel og jord skal forgå men Guds ord skal for evigt bestå.Når den er blind for, Guds kærlighed. Så betyder det også at Vi som tror på Jesus Kristus ikke længere må tie stille. Men vi må gå ud, om det så koster vort liv. Og bringe dem deres syn til bage. Vi er kaldede til at give de blinde deres syn igen. Ved at vi på trods af alle vore genvordigheder. Bliver ved med at nøde, tigge og bede folk om at tage i mod det glade Evangelium. Et Evangelium, som er det glade budskab, om korset, som for mange jo er det rene idioti. Men for os som er troende, er det EN GUDS KRAFT til fuld frelse og forløsning.


Den Rigdom, Kristi Evangelium rummer er uendelig stor, det der er givet til os må vi under igen omstændigheder beholde for os selv. Vi er de budbringere, som er sat til at vise verden vejen til bage til Gud. Hvor ville du og jeg mon være henne om ikke der var nogen der viste os vejen? Det er en pris vi alle må betale for at komme ind i Himmelen. Det er vore liv. Jesus siger. Større kærlighed har ingen end den der sætter sit liv til for sine venner. Er Jesus mon også den ven vi i kristelige sammenhæng, så fromt påstår Han er? Elsker vi Jesus? Hvorfor er der så mange der ikke går ud og giver Guds kærlighed videre? Er vi ikke nogle hyklere, når vi siger vi vil følge Jesus og ikke gør det? Grove spørgsmål, siger eller tænker du.


Ja. Om ikke der er nogen der råber ind i hovedet på dig. VÅGN OP DU SOM ER FALDET I SØVN. Så vil du lige så stille sove ind, uden du har vundet en eneste sjæl for Jesus og Hans rige. Du vil ingen løn få, når du kommer i Himmelen. Du vil være som et neg uden en eneste kærne på. Er du klar over det eneste du kan få med dig er. De sjæle du har vundet for Jesus. Enten ved at du har bedt nat og dag for en eller anden. Eller du har bedt med en til frelse. Du har ingen undskyldning. Bede kan du altid. Men ikke bare en gang jamren og klagen om din egen uduelighed. Du skal bede i tro og i tillid og være udholdende i din bøn.


Du vil aldrig få om du bliver ved med at bede dårligt. Og klagende over alt det du i grunden godt ved burde gøres anderledes. Men selv ikke gør noget ved det Jesus har sagt til dig du skal gøre. Det er dig der er redskabet i Herrens hænder. Det er dig Gud har sendt ud, som får midt iblandt ulve. Du siger jo at kraften er i Gud og livet med Ham. Ja men så gå dog ud og bed folket omvende sig til Herren vor Gud. Gå imedens du kan. Der kommer en dag hvor du heller ikke kan arbejde. Skal Jesus virkelig finde dig sovende??? Du kender udmærket godt beretningen om de 10 brude jomfruer. Ransag dog dig selv og gør op hvem af dem du er? Hold op med alt dit ævlen om. At du først lige skal have den Åndelige gave ført. Og du lige først skal have styr på det og det inden du er i stand til at gå ud i den tjeneste Herren din Gud har kaldet dig til. Hold op med at se på alle dine mangler og fejl. Se dog på Jesus og brug den kraft du allerede har fået. Du har alt i Jesus.


Hvorfor er du så fejagtig at de der er uden for Guds rige ikke må få del i det evige liv? Spørgsmålet er nu. Hvad gør du? Gør du det du selv har prædiket for andre om. Gør du det du anbefaler andre at gøre? Hør dog en døedene verdens råb. Ja det er skrevet til dig der nu sidder og er godt forarget. Og har travlt med at undskylde dig med. Jae men jeg har jo mit arbejde, fam osv. hvad du ellers brygger sammen. Du sidder garanteret og koger inden i. Om du ikke siger det så tænker du. Hvad bilder han sig ind. Skal han nu komme her og spille op. Hvad gør han mon selv. Jeg kender ham osv. Han tror rigtig har er noget. Dertil vil jeg sige. Jeg mener ikke jeg er noget. Jeg ved jeg er noget. Jeg er et levende Guds barn. Alt hvad jeg har skrevet her er også en alvorlig irettesættelse til mig selv. Om det er på høje tide vi er ordets gøre og ikke kun dets hører.Eller siger vi kristne lige som de sagde i Korint. Vi er rige på alt og mangler ikke noget. Jeg tror mange er fattige uden de selv kan se det. Rige på alt. Dog så fattige. Uanset hvor mange kurser, seminarer, og bibelskoler vi end kommer på. Kan vi ikke lære at elske. Om ikke Guds kærlighed er i vores hjerter. Så er alle vore til tag og mange gerninger uden værdi. Det eneste Jesus ser og spørger dig og mig om er. Hvor er frugten af dine gerninger henne i dit liv og din livsførelse ? Er du og jeg i det hele taget alt det vi mener vi er?Du må selv stå til regnskab for dit liv. Du ved lige så godt som jeg gør. Der kommer en regnskabets dag. Hvor vi får vores løn udbetalt. Inden jeg slutter, vil jeg anbefale at du går ind i dit kammer og lukker din dør. Og der i stilhed søger Gud i dag medens det endnu hedder i dag. Hverken du eller jeg ved om der kommer en ny nådes dag i morgen. Snart kan Gud slukke for kontakten. Og da er det lige som om det er lidt for sent at sige. Havde jeg bare gjort som jeg i grunden godt vidste jeg burde gøre.


Råber og skriger vi ikke op om. Gud dog vil sende os en vækkelse. Er det ikke det vi så inderligt håber og beder om? Mon ikke vi selv trænger til at vækkes? Også så vi vågner op og forstår.


VI HAR IKKE RET LANG TID TIL BAGE. JESUS KOMMER SMART: SKAL JESUS VIRKELIG FINDE OS SOVENDE OG DRØMMENDE OG EN SNARLIG VÆKKELSE?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 369771

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53425097465515sekunder