JESUSLIVET - KAST DU DIT EGET BRØD UD.

        Kast du dit eget brød ud


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk

År 2007.Så tit mine tanker til Golgata går, hvor hvile og fred, jeg i sjælen får.Alt har Jesus vundet til os på Golgata. Lad os dog ikke længere være så selvoptagede at vi beholder, frelsens gave for os selv. Vi er købte, prisen er betalt.
Men hvordan havde vi selv fået lod og del i Jesus, om ikke nogen havde sået Guds Ord i vore hjerter, og vist os vejen til Golgata? Derfor. Kast dit brød, Guds levende for evigt blivende Ord, på vandet. Og du skal få det om end det går lang tid. Selvom vi ikke ser frugten, af vores, Jesu, arbejde. Så vil Gud selv lønne os for det til sin tid.Nogen sår, andre høster. Vi skal få vores løn der hjemme. Om vi trofaste uden om os selv bringer budskabet videre om Jesus vores elskede Frelser. Derfor. Gå ud på trods af dine skrøbeligheder, se ikke længere på hvad du er og ikke er. Du er jo død. Rom. 6. Så hvad har du at miste? Din ære og anseelse blandt verdens folket? Sætter du virkelig din ære højere end Jesus og dine medmennesker?
Hvornår går du ud i stedet for bare at snakke om det? Tal Guds Ord. Vis at Jesus bor i dit sind. Vi har ikke fået fejheds ånde, som verden er fyldt op af. Vi har fået, kraftens Ånd, kærlighed og besindigheds Ånden. Alt fik vi i tilgift på Golgata.


Vi har samme sind som Jesus. Om vi da ikke forgæves forsøger at lave om på Jesus, så Han passer ind i vores tid. Derfor. Gå, gå sæde mand og kvinde gå ud. Gå ud i al verden, lige udenfor din dør, og tal Guds Ord, som det står i Bibelen. Og ikke som du lærer på de forskellige kurser. Du skal ikke til at lære det enkelte menneske at kende og ligesom lære at kende de forskellige slags personligheder og menneskets natur. Det skal du lade Gud om. Hvad skal du for øvrigt med gamle Adams naturen? Er det den vi lever I? Forkynd det glade budskab.
Ordet om korset, som er EN GUDS KRAFT, til frelse for alle der vil lade sig frelse, tager imod Jesus, og trofast følger Ham i alle ting, Han byder dig at gøre.
Større kærlighed har ingen. End den der sætter sit liv til for sine venner. Elsker vi Jesus i mere end en masse ord? Så lad Jesus se, vi elsker Ham og sætter vores eget forfængelige liv til for Hans navns skyld.

Kan vi, uden vi lyver over for Jesus og os selv, synge. Engang levede jeg for verden, fandt dens lyst og glæde tom. Men nu lever jeg for Jesus?
Jesus er ikke en moderne hiphopper. Han er den Han altid har været. Gud siger. At Han er. JEG ER. Om vi stadig er i Jesus, så er vi også i, Jeg er. Og vi har fået ALT med og i Jesus. Har vi så i grunden nogen form for undskyldning, for ikke at gå ud? Vi siger, vi er trætte osv. Står vi ikke og siger. Som din dag er skal din styrke være? Al vor styrke og hjælp kommer fra Herren? Eller er det kun noget vi trøster andre med, uden vi selv tror på det. Ved at vi selv går ud i tro og fast tillid til Jesus?

Vi skal ikke kaste vor frimodighed bort, bare fordi vi ikke lige med det samme ser noget resultat. Er vores opgave at få frøene til at gro. Vi kan måske vande. Men Gud giver selv sin vækst. Vi ødelægger ofte mere ved vi forsøger på at hive i de små spirer i håbet om de må komme hurtigere op. Men vi glemmer lige at små spirer først skal have faste rødder , deres rødder skal nå helt ned i livets kilde vand, når vi hiver og trækker ødelægger vi de små sarte rådnette og vi mister en hel del mennesker ved at gøre os selv til de der trækker spirene op, vi kan og skal ikke blende os i Guds vækst. Men blot tale når Gud siger vi skal det og tie stilel når Gud byder os at tie.I os selv kan vi ikke vinde nogen, men i vor magtesløshed vinder Gud mennesker tilbage til herren Jesus. Vi skal træde til side og tillade Gud gøre sin vilje og blot være dem der sår. Samtidig må vi udvide vore lader så der er plads til høsten. Det nytter ikke vi står og ser ned på de mennesker der kommer til vort hus. Vi skal gå ned fra vore udkigstårne og være nede på jorden sammenmed vore medmennesker, derfor må vi ikke være snæversynet og stå og knejse over de andre. Alle er vi skabte i Guds billede og din og min næste er lige så højt elsket af Gud som vi er. Men kærligheden mangler hos mange kristne.Det er ikke det vi siger der giver resultatet det er det vi er og lever ud.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359307

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,2665069103241sekunder