JESUSLIVET - KAST IKKE DIN FRIMODIGHED BORT
   

Kast ikke din frimodighed bort


du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Hebr.10,35: ”Kast altså ikke jeres frimodighed bort, for den bærer en stor løn i sig.”Dagens ord er et uhyre vigtigt ord. Jeg vil betegne det som ét af de vigtigste i Bibelen, måske det næst vigtigste. Det vigtigste er ordet om vor frelse. Det kunne være Johs.3,16, som udtrykker Guds kærlighed så enkelt og klart. Det ord eller de ord må vi altid holde os for øje, for det er trods alt Guds kærlighed, som skal fylde vort hjerte, sind og tanker.
Der findes snesevis af ord, som opfordrer os til at give det videre, som vi har hørt, ikke som en præstation, men som en reaktion på Guds kærlighed.

Jeg hørte engang en prædikant sige: ”Lær at bruge dit vidnesbyrd!” Ja, det er en god opfordring, for menneskefrygten bremser alt for ofte et godt vidnesbyrd.Der er tusinde af eksempler på ”tabte vidnesbyrd”, fordi menneskefrygten sejrede over gudsfrygten, hvor det modsatte skulle være tilfældet. Men der er håb, for frimodigheden bliver os givet, når vi med Guds hjælp forstår at udnytte givne situationer.
Brug din frimodighed, som vi har i kraft af Jesu forsoningsværk. Brug dit vidnesbyrd – og lad gudsfrygten sejre over menneskefrygten.
En kvinde fortæller at hendes vidnesbyrd startede med, at hun måtte bortvise Djævelens undskyldninger, som gik ud på, at hun ikke kunne gøre en forskel. Desuden havde hun heller ikke forberedt sig, så hun var lidt af en nar. Men hun blev fyldt med gudsfrygt og talte direkte til Djævelen med ordene: ”Jeg er villig til at blive en dåre/nar for Kristi skyld!” og så rejste hun sig og gik op på talerstolen, hvor hun kort og godt gjorde rede for sin situation. Hun havde svigtet, men hun regnede med Guds og menighedens tilgivelse.
Allerede samme dag var der et par kvinder, der opfordrede hende til at tale ved et bestemt møde. Og opfordringen blev fulgt op med lydighed og et liv i Guds vingårdshjørne. Hun blev én af Englands største prædikanter, men det begyndte med: ”Jeg er villig til at blive en dåre for Kristi skyld!” Hendes navn var Catherine Booth, gift med Vilhelm Booth, der stiftede Frelsens Hær.
Er vi villige til at blive ”en dåre for Kristi skyld” – eller skal menneskefrygten fortsat plage os.

Bliv ikke træt, mens du sæden sår,

engang din kærlighed lønnen får.

Må vi end ofte med tårer gå

skal vi med glæde dog høsten få.


Kor:

Gå, gå, høsten er stor

gå, gå søster og bror,

gå med Guds sæd, med livets ord

gå, gå høsten er stor.

  1. vers af sangen”Tænk, hvilken nåde..”


Kærlig hilsen - og Guds fred
Gert Grube -
www.dagens-ord.bibelland.dk

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359083

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47045183181763sekunder