JESUSLIVET - KILDERNE.

KILDER.


År 1984.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkDe synger og danser og siger. Alle mine kilder er i dig. Salme 87.


Det er godt at have en kilde eller vand brønd som aldrig svigter, så er det nemt, når brønden pludselig en dag er tom, i en tørkeperiode. Som kristne kan vi glæde os over at have kilder som aldrig svigter. Har du sådanne kilder? Det kommer an på hvor du er født, om du kan sige som i Salme.87.


På grundlag af det Jesus gjorde på Golgata, bliver vi født ind i Jesu rige ved at tage imod Ham, sige ja til Ham i vore hjerter. Da kan vi synge og danse og sige: Alle mine kilder er i dig.


Mange kristne er optaget med sine egne kilder, og de bliver hurtig tomme, og udtørrede. Nu led jeg nederlag igen. Hvad skal jeg gøre? Jeg lider jo bare nederlag på nederlag. Når du taler sådan, viser det at du har glemt hvor du har dine kilder. Hos Gud er det aldrig nederlag, kun sejr. Det er der, dine kilder er, om du da er, født i «landet.»


Dine nederlag hører til i det gamle land. Men du bor jo ikke der længere. Du er jo født ind i et nyt rige, og der kan du drikke af de evige kilder. Du har ret til at synge og danse og glæde dig og sige: Alle mine kilder er i dig.


Kvinden ved Jakobs brønd i Sykar. Joh. 4. ser ud til kun at have levet i nederlag, men uden videre gav Jesus henne adgang til glædens kilder. Da skammede hun sig ikke en gang af sin fortid, men hun stod åbent frem og fortalte at hun havde fået nye kilder. Hun havde fået et nyt borgerskab Fortiden og nederlagene hørte det gamle land til.


Skal vi ikke også holde op med at sukke og stønne over vore nederlag, vi ærer ikke Gud med det. Nej, lad os hellere se ind i det rige vi tilhører, da kan vi glæde os over Jesu sejer, og der er alle vore kilder.


Vi kan alle blive mismodige af og til. Da er det godt at tage et kik rundt i det land, vi egentlig tilhører. Der er det nok af kilder til glæde. Vi har sandelig grund til at synge og danse og glæde os og sige til Jesus: «Alle mine kilder er i dig.» Og kan vi glæde os, er meget vundet, fordi, glæden i Herren er vor styrke. (Neh. 8: 10)


Det findes altså mange kilder. Alt er så rigelig hos Gud. Det betyde at på alle områder i livet er vore kilder i Gud.


Han er vores frelses kilde, vores helbredelses kilde og vores sundheds kilde. Han er vores tilgivelses kilde, vores tålmodigheds kilde og vores lykke kilde. Han er vores kraft kilde, vores sejers kilde og vores glædes kilde. Han er vores nådes kilde, vores retfærds kilde og vores helligheds kilde. Han er vores økonomiske resurse kilde, vores ide kilde og vores gode drømmers kilde. Han er vores fredskilde, vores fællesskabs kilde og vores kærligheds kilde. Ja, han er hele vort livs kilde, vores overflods kilde og vores saligheds-kilde i al evighed. Da kan du vel lade et lille Halleluja slippe ud, et Halleluja til Herren vor Gud og Far. Og du svarer. AMEN. Sammen med resten af Guds levende folk.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358123

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42264986038208sekunder