JESUSLIVET - KIRKEN ER APATISK. KUN BØN HJÆLPER.

Kirken er apatisk og bøn er den eneste måde at ændre det på


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkSynd er apati
.


Konflikten med Gud handler ikke om frafald eller slem synd, men om dette ene ord apati.


Kirkerne har mange steder, valgt bekvemmelighed og materialisme i stedet for Åndens ild, underholdning i stedet for grædende profeter. Man er træt af domsord og alvorlige profetier. Mødre, der før græd over deres børn i bøn, sidder nu foran fjernsynet eller pc og ler. I apatien er man tilfreds med status quo; man tror, man klarer sig, men havner i nøgenhed og svaghed uden nogen beskyttelse mod mørkets magter.


Budskabet ikke er møntet på dem, der blot er kristne af navn, men på bibeltro kirker, der har skin af gudsfrygt, men som savner kraften. For at komme ud af apatien er det nødvendigt at have nød, der opfordrede de kristne til på knæ at søge Gud under bøn og påkaldelse.


Gud ønsker renhed

Kristne, som vil Gud opfordres her med, til et rigere liv i bøn. - Lad os søge ind foran Guds ansigt, og han vil give den kraft og styrke, vi behøver. Den troende bør hele tiden være i en ransagelsesproces og løbende aflægge urenhed. Specifikt internetporno som et stort problem. Eller det en kristen bruger tiden på foran pc og tv eller måske er det fritidsinteressen der har stjålet Guds tid, den gode tid hvor den kristne burde bede, gå ind i sit kammer og lukke døren.


Der er hele tiden noget, der frister os. Det kommer overalt, og vi må leve nær ved Herren Jesus, i Hans Ånd og i Hans liv. Du kan ikke have nogen fremgang i dit liv, hvis du fjerner dig fra Guds nærvær.
Du fjerner dig hurtig fra guds nærvær ved du laver andre ting eller er andre steder end der hvor Jesu er.


Læs i Salmernes bog kap 1 og gør du derefter. alt for mange kristne spotter Gud ved at lave sjov med mange ting, de snakker og griner ja sågar alvorlig troende kristne spottes af andre kristne.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366646

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34398603439331sekunder