JESUSLIVET - KLÆDET OVER KRISTI HOVED.

Klædet over Kristi hoved


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk...og klædet, som Jesus havde haft over hovedet; det lå ikke sammen med linnedklæderne, men rullet sammen på et sted for sig selv. Joh 20:7

Hvorfor 'rullet sammen på et sted for sig selv'? Fordi Jesus ønskede at vise at han opstod roligt: ingen hast, ingen travlhed, ikke som om det var en flugt fra graven, men i højtidelig triumf og ro. Sådan ønsker Han Sit folk at være roligt. ' Den som tror, skal ikke skynde sig. Ja se! Han rullede klædet nydeligt sammen og lagde det ved siden af. Men endnu mere. Det klæde var blevet anbragt der af Josef og Nikodemus.


Kristus var sandsynligvis så smuk som Moses, men Hans ansigt havde været fortrukket af lidelse. Efter Hans død var al skønheden vendt tilbage, og det var derfor, de ikke skjulte Hans ansigt med med et klæde som i Joh 11:44. Da de så de blødende sår forårsaget af tornekronen, lagde de omhyggeligt og forsigtigt klædet rundt om Hans pande. Da Jesus vågnede den tredje dag, bemærkede Han denne venlige handling og rullede klædet sammen og lagde det et sted for sig selv, for det var i sandhed værdifuldt for Ham, fordi det fortalte om deres ømme omsorg for Ham. De vil høre mere om dette klæde, når Han vender tilbage.


Når Han således vil huske den mindste venlige handling, vi gør for Ham og Hans skyld; hvor meget mere vil Han så ikke huske, hvad vi gør under vanskeligheder og lidelser og ikke mindst under vort arbejde for at vinde sjæle.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358400

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58236408233643sekunder