JESUSLIVET - KOM! GÅ.

Kom og gå


 År  2008.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Ordet.

Ordet som blev kød og tog bolig i dig som tror på Jesus ved HelligÅnden. Kom. Det drejer sig om at du kommer til Jesus i tillidsfuld blind overgivelse. I tro (Heb.11). Mat. 14. 22-23. Herren Jesus byder med et kom. Jesus siger det ikke to gange. Nogen gange hører du slet ikke Hans kom. Du må have dit øre meget skarpt skærpet, om du ikke hører hvad Ånden siger kommer du aldrig ud af din egen lille gyngende usikre båd og ud på troens bølger sammen med Jesus.


Jesus byder dig at komme ud af din båd.

Hvorfor bliver du stadig i båden, som de andre gjorde. Alle vidste jo at det var Jesus der kom til dem på havet. Du ved nok når det er Jesus der kommer og byder dig komme. Hvorfor kommer du ikke til Jesus. Hvorfor tvivler du? Og nøjes med at give Jesus ret i alt det du ved Han er? Tror du ikke, det er Jesu mening du også skal ud på bølgerne og gå i tro?


Kom ud af din båd!

Du sidder inde i din båd og ser ud på verdens bølgerne og siger. Jeg kan ikke. Jeg skal først have styr på det og det i mit liv. Jesus siger. Kom ud af din båd. Du ved du bør følge Jesus også på det store hav. Læs i.1.Kor.10.31. Joh.16.33. Hvorfor tror du ikke på at Jesus har overvundet verden og dens fyrste? Har Jesus ikke budt dig, være frimodige og stærk i Ham? Peter turde godt tage springet, men han var alligevel bange for at det ikke kunne holde og lade sig gøre. Hans kød ,Adam, i ham forhindrede ham i at gå i tro. Jesus var ikke den der bare var ligeglad, og sagde når du kunne ikke, må du jo synke ned i din grav. Nej. Jesus rakte ham sin hånd og rejste ham op igen. På helt samme måde vil Jesus gøre i dag. Er du faldet ned i håbløshedens bølger og tvivler du på at Jesus mener Sit kom til Mig alle I som er trætte og tyngede af overarbejde og Jeg vil give jer hvile. Råb til Jesus. Råb Jesus frels mig jeg går under og Han rækker dig sin udrakte hånd. Det er kun en betingelse. Det er at du også rækker din hånd hen til Jesus og tager fat i tro, i Hans stærke hånd.


Gå. Tal. Tøv ikke.

Du får her er kommando af din Konge til at gøre noget. Det er dig der må gå hen til Jesu udrakte hånd i tillid til at Han også griber din hånd. Du skal ikke vente, Jesus kender dig udmærket. Han har kendt dig før du blev til, ja før verden blev til kendte Jesus dig. Du har ikke nogen undskyldning om at du ikke føler dig værdig til at komme. Jesus. Kongen byder dit med et KOM. Vent ikke til i morgen overvej ikke Jesu kommando til dig. Kom til Jesus.


Bed i tro i tillid til at du får fordi du har alt i Kristus, men du får intet før du selv kommer og beder Gud om at få det udbetalt du allerede har fået i Kristus Jesus. Mat. 7.7-8. Du må bede om hvad som helst. Om du har tro som et sennepsfrø kan du sige til et hvilket som helst bjerg i dit liv flyt dig, gå bort kast dig havet og det skal adlyde dig. Fordi. Jesu Ord har magt og kraft. Bag Hans Ord udtalt i tro af dig står Gud den almægtige og gør Sit værk, ikke som du kunne tænke dig, det er Guds vilje der sker, ikke din egen.


Med din mund bekender du hvad du tror i dit hjerte.

Tror du hel hjertet på Jesus. Så har du også tillid nok til at Gud ikke gør sig selv til skamme men gør de ting du byder i Jesus navn, selvfølgelig efter Guds viljes beslutning. Alle ting samvirker til gode for dem der elsker Gud helhjertet, også selvom tingene ikke bliver som du ønsker. Mat.7.11. Kun gode ting sker og kommer fra Jesus husk det. Mat. 6.8. Mat 6.28. Zakæus, sæt dit eget navn i stedet, spring du ned fra dit træ, dit eget træ er alt for usikkert dine egne grene knækker og du falder ned og slår dig. Jesus siger kom. kom ned fra dit usikre træ og overgiv dig til Jesus. Du skal ikke side i træet og se på Jesus og Hans gerninger, og tænke det er sandt, hvor er det godt det er sådan. Du skal selv være med i Jesu liv og arbejde. Ved at du vandrer i tro og fast tillid til Jesus. 1.Joh.5.14.


Stol helhjertet på Herren og ikke på noget menneske, alle er bedragere i sig selv også du, men i Jesus er du fuldkommende, om du dog bare ville tro og gør det. Salm.5.11-12.


Det handler om din velvilje, vil du? Da har du også Guds velvilje. Ordsp.3.5.


Kom til Jesus.

Bed du. Og vær lydig i kaldet og gå. Sal. 71.16. I hans styrke og ikke i din egen forstand og styrke. Du kan alligevel ikke udtænke Herrens viljes planer, hvorfor blander du dig så I Herrens vilje, ved alle dine monner og hvisser? Din vantro er en forhindring for Gud. Har du ikke længere den naive, enfoldige tillid til Jesus?


Du skal tale.

Apg.5.20. De talte i templet. Du skal ikke tie stille med hvad Jesus har gjort for dig, du skal forkynde evangeliet til alle på din vej. Du er også en apostel som alle andre Guds børn. Guds udsendte er du. Kol.18.9-10.


Kan du tåle flere hug siden du stadig stolt bliver stående?

Hvornår mon du selv kommer til Jesus? Det er dig der tillidsfuldt må tage det første skridt hen til Jesus. Du kan ikke gøre noget i dig selv. Du kan hverken tale eller vidne uden du har tro. Alle dine gerninger udspringer af tro. Og det er Jesu tros liv i dig. Filip.4.13. Apg.18.24-26. Salm.1.10.


Sig ikke du ikke kan.

Når Herren kan få et mulddyr til at tale, kan Han også få dig til at tale, også selvom du er et stædigt æsel der ikke vil komme til Jesus og få Guds visdom og kraft.


Her er vers du selv kan grunde over og selv få at vide hvad Herren siger til dig igennem dem. Luk.6.38. og vers 30. 2kor.8.4-5 og 13-15


Giv nu Jesus Alt og kom du nu til Ham. Gud elsker en glad giver. Giv Jesus dig selv med glæde.

Joh.12.24. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362104

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39040398597717sekunder